Zdravím, holky, chci se zeptat, zda je tu někdo, kdo má zkušenost s tímto testem? přemýšlím o koupi a chtěla bych znát nějaký názor, jestli se to vyplatí vůbec, děkuji předem za odpovědi
️
@adruska27 tak ja samozrejme neznam tvuj pribeh, ale muj treba taky nebyl uplne kratky a bezbolestny. ale musim rict, ze me ta cesta hodne naucila a hodne mi dala. a nakonec jsem za ni vdecna. podarilo se, az kdyz jsem dospela k totalni rezignaci a smireni s tim, ze do toho CARu teda pujdu a nemusela sem
️
@adruska27 na test bych se vyprdla. My se o 2 snazime rok pul. Pred2 mesici jsem se nastvala a nakracela k praktikovi at me udela testy na stitnou zlazu nez zajdu na gyndu a hle zvyseny hormon stitne zlazy a zitra jdu k odbornikovi a snad uz dusicka prijde
takze bych zasla spis k mudr nez test kt ti nic nepovi. Drzim palce
@adruska27 tomu rozumim. ja sem rady at na to nemyslim nesnasela. to proste nejde, kdyz neco clovek chce a touzi po tim, aby na to nemyslel. no, ja si asi proste musela projit tu cestu. zkousela sem vsechno mozne...bylinky, mereni bazalni teploty, vitaminy, diety, hormonalni jogu, ovulacni testy, gel k poceti, fyzioterapii, oba sme zmenili praci...a ja nevim co jeste. no trvalo to 3,5 roku za to druhe mam ani nevim jak
doporucuju zkusit inofolic nebo neco z inositolem podporuje uzravani vajicka. a taky pro muze vitaminy, pokud nebere. a netlacit na pilu, ale treba poprosim vesmir/boha/prirodu/stestenu...cokoli na co veris
️ preju stesti
My se snazili 2 roky. Vsem okolo to slo raz dva. A my se v tom placali a furt nic. Povedlo se az ted v zari, kdy mi ovulace dosla o 14 dni pozdeji. A ja uz se smichem posilala pozitivni ovu test kamaradce, ze i ve 30 si stale me telo dela co chce Kamaradka na to, ze za 14 dni chce tancit radostny tanecek. No asi za 11 dni jsem ji psala, at uz ho trenuje
Ja v te dobe i menila zamestnavatele, tak i to asi pomohlo. Uz jsme meli jit na vysetreni, ale museli jsme to rusit. A hle vyslo to
Tak drzim palce.
Je to blbost, po roce a půl snažení jsem ho koupila a výsledek byl, že jsem neplodná no mám doma 2 letou dceru, otěhotněla jsem za půl roku od testu. Jen tahají z lidí peníze
Nesmysl... Nějaký jeden údaj bez souvislostí je hodnota úplně k ničemu. Co si z toho vezmeš? Jestli to nejde, tak pošli chlapa na spermiogram. Od toho bych se odpichla.
@vercaaevzen děkuji za odpověď, tak to vážně nemá teda smysl…
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@adruska27 za me tahani penez
♀️ ano, muze to byt prukazne na tento jeden hormon, ale plodnost bohuzel ovlivnuje 1000 a jedna vec a muze byt 1000 a jeden duvod proc to nejde. a to ti ten test proste nerekne. a proto je to blbost. a dalsi vec je, ze muze byt vse uplne v poradku a stejne to nejde
♀️