Test Pepino. Je opravdu špatný?

monbonaa
28. říj 2024

Ahojky,ráda bych se zeptala na zkušenosti ohledně testu pepino. Jestli je opravdu špatný? Kdysi ,když jsem ho kupovala tak byl vždy negativní a ukazoval tak jak má. 🤷‍♀️
Včera jsem si dělala test jeden ráno a jeden včera a na obou duch. Viz foto 🙂 Dnes mám 2 dny zpoždění.
Budu ráda za jakékoliv odpovědi. 🙂
Je tu někdo,kdo v posled i době testovat testem pepino a ukazoval správně? 🙂

monbonaa
autor
28. říj 2024
lencaa11
28. říj 2024

@monbonaa třeba zde je ukaž že dělají falesnaka jsou zde od jedné členky koníků ( danca9257)

monbonaa
autor
28. říj 2024

@lencaa11 tak u paní mě to přijde úplně slabý, nebo na mým telefonu to skoro nevidím. Mě přijde že včera z ranní moči tam mám krásný ruzovy duch...tak proto jsem zntoho taková zmatená 🤷‍♀️

klpoiu
28. říj 2024

Vecer testy nedělej. Pres den piješ,chodis na wc. Hcg se velmi naredi. Kdyz tak delej rano. Porovnavej testy ob den. Denne nemusi byt vubec znat rozdil. Duch na tom ranním je krasny, růžový.

lujhu
28. říj 2024

Tyhle testy my takový výsledky ukazavaly asi 4x a těhotná jsem nebyla, udělej jinou značku když tak tam bude taky nějaký náznak tak asi pravděpodobně těhotná jsi

monniculik03
28. říj 2024

testy je nejlepsi delat rano, kvuli koncentraci hcg. takze spis bychom delala testy jenom rano.

danca9257
28. říj 2024

@monbonaa a jak vypadá dnešní test? Mě Pepino ukázal pěkný duchy( růžový) a jiný test nic.

lujhu
28. říj 2024

@danca9257 přesně jako mě

monbonaa
autor
28. říj 2024

@danca9257 nemám doma další test tak až zítra🙂

danca9257
28. říj 2024

@monbonaa tak držím palce aby i na jiný značce byly //🍀

petulles
29. říj 2024

Mě test pepino ukázal jako první "dušíka" a teď mi tu běhá skoro 3 holčina 😁😊 Takže za mě byl spolehlivý.. držím palce 🍀