Ahoj holky, snazime se o miminko mam 5 dni pred ms a delala jsem si nedockave tehu test vysel negativni a co tady tak ctu tak holky meli kolikrat o osm dni pred ms slabouckou druhou carku Tak me zajima je mozne ze sem tehotna nebo neni uz zadna sance? Ovu sem mela nekdy v pulce co mi vychazelo 11/15 Sex sme meli ob den Obcas me slabe pichne v podbrisku boleli me bradavky ale to uz preslo a mela sem slaboucky bily vytok ale spis kdyz sem mela negativni test si rikam ze to jaou asi priznaky prichozi ms Moc bych si miminko prala Ale kdyz ctu ze holky tu meli slabe druhe carky i stejne dni pred ms jak ja tak si myslim ze nadeje neno Co myslite
@eliska901
test se dela po vynechani ms,ted je na to jeste brzo
@zelenaesmolda prave ze sem tu cetla ze hodne holkam vysel i driv se slabou cerkou tak sem byla zvedava
@tasimia podle pocitani cyklu 31dni mi vychazela ovu na 13.6 sex sme meli v ten den primo pak dva dny pred a dva po
Proste mame ob den
Trdy ted tri dny nic pac delame na byte
Mela sem i ty bolesti v podbrisku boleli me prsa a stale sem nafoukla v podbrisku uz neboli jen minimalne prsa(bradavky) uz prestali a mam trosicku bily vytok
Tak si myslim ze to je spis ze mam pred ms
Nez ze by to bylo tehu😞
@eliska901
je uplne jedno co ti kdo tvrdi,pockej na vynechani ms a udelej si test.jinak to nezjistis.
@eliska901 tvou zvědavost a nedockavost chápu. Test se může projít jako pozitivní i po limitu. Tak jsem to měla já a fakt to bylo hoooooodne po limitu. Každopádně šance je vždy. Pokud jsi tak nedočkavá, tak zkus test třeba za 3 dny. Ono nemuselo dojít k oplodnění přímo ten den, ale třeba dyl. Oni ty mrsky spermie mají i pěknou životnost a když k tomu připočítáš než se vajíčko uhnizdi a začne vylučovat hormon.... Jen počítej s tím, že když testuje takhle brzy, tak buď může být falešné pozitivní, právě z důvodu brzkého testování, nebo pak může být i biochemko.
Jinak ti nezbývá nic jiného než čekat zda MS přijde nebo ne. Držím palce
No ona ta ovulace mohla být klidně později, pokud si to jen počítáš. Takže vydrž a počkej.
@eliska901 prosím tě,já měla i v den MS dititální test negativní, bylo tam -(což podle návodu je negativní výsledek na 95%) , no a výsledku - je skoro 2,5 roku. Takže fakt nesouhlasím s tím,že většina holek má před MS pozitivní test. co si holky pomůžou když // před Ms budou mít a stejně Ms dorazí...stačí když se ovulace o den až dva opozdí a tak // nemůžeš mít hned po sexu
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@eliska901 Na test je ještě brzy, vydrž pár dní a zkus znovu. Beznadějné to určitě není, držím palce 🙂