Ahoj holky, vždycky jsem testovala testy z intimed DM, nikdy ani náznak druhé čárky. Minulý měsíc 6 pozitivních testů se slabou čárkou, ale nejspíš to odešlo s MS pryč.. Tento měsíc jsem testla 26DC a je tam nejspíš duch. Četla jsem, že to ale může být i kontrolní ryska. Máte někdo zkušenost? Změnili se ty testy? Je je používala skoro dva roky zpět, takže se třeba něco změnit mohlo... Děkuji za Vaše názory. Jinak další test si budu dělat asi za 2 dny, dřív se do lékárny nedostanu.
@nikjean moc děkuji, no já mám po minulém měsíci strach si to zatím připouštět, jen mě napadlo, jestli to nehazi ty testy falešně. Mám ještě po porodu nepravidelné cykly.. 28-32 dnů, takže netuším sama a ovulaci nesleduji. Nechali jsme to osudu.. 🙂 Testovala jsem před termínem, ale chytřejší budu až po, takže už jen vydržet. 🙂
Nevím, co myslíš tím "falešné testy". Maximálně může být test vadný - od výroby, nebo špatně provedený postup testování. Ale falešné čárky testy neukazují, test vždy vyhodnotí výsledek na základě HCG v těle. Buď tam je nebo není.
Mne udelal takového ducha Intimed taky. Pak 14 dni testy úplně bílé a pak najednou dalnice. Teď jsem v 15tt 😊 nevím, co to tenkrat bylo, ale duch to asi tak brzo byt nemohl. Podle ultrazvuku jsme totiž mimco počali asi 4 dny predtim.. 🤷🏻♀️
Pokud jsi tehotna tak je na testu druha carka...Test muzr byt leda vadny,a jak píše paní nahoře spatne udelany,je jedno jaky test si koupis pokud jsi tehotna čárku ti ukaze pokud ne je bilo....
@nat děkuji všem za odpovědi, tak snad to vyjde 🙏❤️
@billiejean88 jeeeeee tak to moc gratuluji 💐 uvidíme jak to bude u mě 🙈 navíc jdu 24 na preventivku na gyndu 😁 tak kdyztak uvidíme tam jak to dopadne 🙂
To je krásnej duch ☺️ Ryska by byla tenká..držím palce ať to dobře dopadne💞
Dej pak vědět, jaký byl test za 2 dny, držím palce 😊
@jiriiinka moc děkuji ❤️
To vypadá moc dobře, držím palce ❤
@pajushka1 děkuji 🌷🙏🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
To nevypadá na rysku, ale na hezkou čárku. Záleží kolik dnů po ovulaci testuješ, zdali ti vůbec vynechala ms. Pakliže bude těhotenství prosperovat, určitě bude čárka sílit. Nejvíc uvidíš rozdíly obden, takže s klidem udělej test až opravdu za ty dva dny. Držím palce.