Ahoj mam menší dotaz poslední MS jsem dostala 11.5 nyní v červnu byla opožděná o 9dni tudíž jsem ji dostala i v červnu ale minulý týden jsem měla sex 8dpo bych měla být nechraneny a udělala jsem si dnes test viz MS jsem měla hodně slabou a jen jeden den.je ještě nějaká šance že tam něco zůstalo i po ms. jestli na testu je duch. nezlob te se ze zase je tady test. dekuju
Já se omlouvám ale já tam nic nevidím 🤔
Test je negativní.
Já tam nic nevidím, nevěřím že tam něco je. Ale jestli chceš doufat udělej test za dva-tři dny
@bublinkakocicka bohužel taky nic nevidím.
Nevadí děkuji
@mona91 zkusím ještě zítra poslední šance
Jezisi to je teda něco.uvidime
@bublinkakocicka tak co vylezli něco?
Za chvilku budu dělat mám buď mamatest nebo intime zelená krabicka tak nevím co mám udelat jsem cca 10dpo
@bublinkakocicka zkusila bych ten mamma test ten si nejvíc chválí nebo oba 😂
Oba proč 😀☺
@bublinkakocicka já bych zkusila ten mamma test a pak podle výsledku
Tak jo zkusím mama doufám že tam něco bude.
tak asi nic mám jen intime a ještě nějaký růžový women secret.udelala jsem intime
@bublinkakocicka a nic bílo?
@bublinkakocicka úplně tam nic moc nevidím ale věřím ze tam něco je. Já to měla takhle a teď už regulérní čárka
@bublinkakocicka bohužel pořád nic nevidím, ma té první jsem si myslela, že náznak, ale při zvětšení vůbec nic.
@mona91 nevadí no já vidím zkusím buď ještě odpoledne nebo ráno
@bublinkakocicka no ono to jde vždy líp vidět na živo, než fotka.
@tasimia je to pěkně vidět bolí mi tak nějak podbrisek jak kdybych tam měla kameny .vcers píchání na jedne straně.ale kdo ví ale asi z toho nic nebude to už by byla čarka jak hrom.
@bublinkakocicka ten test je naprosto bílý, nevidím ani náznak nic.
Jojo děkuji zase trošku spinim
@bublinkakocicka ahoj, já čárku vidím 🙂 já když dělala test, taky to bylo skoro vidět a pak sililo. Najdu to a pošlu 🙂
Hmmm krásné zkusím ještě jeden mám pepino a uvidíme prsa má bolí čím dál víc.ale já myslím ze z toho nic nebude.ja take vidim mam posledni test
@bublinkakocicka zkus 🙂 příště doporučuji mamatest, ten je super 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@bublinkakocicka já tam vidím úplně minimálního ducha jako spis bych se přiklánějí k tomu ze to bylo biochemické nebýt testu je to jen opožděna MS zkusila bych za par dni znovu ale asi spis ne