Ahoj holky,
Myslíte že proběhla ovulace?
Teplota
12.8. -36,14
13.8. -36,43
14.8. -36
15.8. -36,26
16.8. 36,24
17.8. 36,32
18.8. 36,50
Děkuji ♡
Podle teplot ještě ne. Možná se k ní pomalu schyluje. Ale ještě to chce stale měřit.
@elen29 vubec nemusi byt nad 37. samotna hodnota neni vubec dulezita. ja bych rada poradila, ale sem takhle marna 😅 potrebuju videt tu krivku grafu, ja mam na to apku. je vice metod, ale nejsnadnejsi pravidlo je 3 po 6 - 3 vysoke teploty po predchozich 6 nizsich. ovulace pak probehla posledni den nizkych teplot. ty vyssi teploty by mely byt o 0,2. takze taky myslim, ze ovulace jeste nebyla. teoreticky ted potrebujes 36,63 a vic. ale ja bych to dala prechroustat do te apky. taky ta 36,43 mohla byt naka odchylka a pak uz by ovulace byla 17. 8., ale to by ti potvrdily ty dalsi teploty, je potreba mit 3 nebo radeji vic tech vyssich.
Dneska HOLKY 36, 57
@elen29 Teplota stále roste, takže je před ovulaci. Jak dlouho ukáží další teploty. Pokud ale chceš jistotu,kdy ovulace bude, dělej i ovu testy. Bohužel u teploty tu ovulaci ,pokud žena neví při jaké teplotě ji má, zachytí graf az po nebo s koncem ovulace. Já osobně měla ovulaci vždy v momentě rapidního poklesu po vzestupu teplot.
@elen29 Já měla ovu 14,15 a teplota nízká,a dělala jsem si test
@nat Přesně i já
@elen29 pokud teploty budou několik dni vyšší, tak uz proběhla. Zkus si to zakreslit do grafu na papír.
@elen29 s tou teplotou je to trošku oříšek, aby jsi něco poznala a mohla se v tom orientovat, posoudit rozdíl
mezi fázemi cyklu, opravdu musíš měřit alespoň tři měsíce, měřit ve stejnou dobu ihned po probuzení(bez vstávání) na stejném místě i teploměrem..muj aktuální graf.. (každý to má jinak samozřejmě)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@elen29 myslím že ještě ne teplota by měla 37 stupňů