Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.

raffal12
18. říj 2019

Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊

karkulka1283
18. říj 2019

Ahoj,my snažíme už třičtvrtě roku. Momentálně jsem asi 6 nebo 7 dní po ovulaci. Od té ovulace do ms mi to vůbec neutíká 😂😂

raffal12
autor
18. říj 2019

To chápu to je nejhorší 😂 nám se povedlo otěhotnět v prosinci minulého roku nečekaně ale bohužel to nevyšlo ....a od té doby se snažíme a stále nic 😕 budu držet palečky ,víš co se říká ? Hlavně na to nemyslet 😅

zelenaesmolda
18. říj 2019

@raffal12
tak proto o tom zakladas diskuzi,ze se snazis na to nemyslet? :D
to dava smysl no...

raffal12
autor
18. říj 2019

Tak ono to moc nejde 😂 myslím ,že to všechny známe 😅 bohužel hlavu neoblbneš ...

dareenn
18. říj 2019

My se teda "snažíme", nebo spíš necháváme tomu volný průběh bez ochrany, třetí měsíc...dnes jsem 29DC, ovulace minulé pondělí, MS čekám cca v pondělí, takže se ze mě teď zase stává lovec duchů 😆😇

raffal12
autor
18. říj 2019

Držím palečky 😇 dej vědět jestli jsi nějakého toho Dusíka ulovila 😅 už to máš "za pár " to lovení 😂 já zase na začátku bohužel 😂

lucifux
19. říj 2019

Začali jsme se také tento měsíc snažit. Na posledy nám to trvalo rok a půl, než se podařilo, tak snad to teď nebude taky tak dlouho trvat.

nina004
19. říj 2019

Ahojte baby, ja uz ani neratam ako dlho sa snazime. Ale velmi dlho. Teraz som 12DC, skusam zobat Inofolic a pit kontryhelovy caj. Od dalsieho mesiaca mam predpisany Clostilbegyt (na tri mesiace) a ked to s nim nevyjde tak pojdeme na kliniku pre umele oplodnenie a uvidime ako dalej. Tak ja dufam, tak ako kazdy mesiac, ze sa konecne zadari 🙂

dareenn
19. říj 2019

Tak jsem do pondělí nevydržela 🤦🏻‍♀️ a něco tam vidím, ale já to tam asi vidím každý měsíc, takže už možná vidím čárky všude 😆

karkulka1283
19. říj 2019

@dareenn Také tam něco vidím 🤔😄

zuzacec
19. říj 2019

Tak já se přidám mezi Vás pokud to nevadí 🤫 Já čekám na ovulaci, která by měla přijít v úterý 🙏🏼 A na testu taky vidím, ze by čárka mohla být 😊🤭

fafetka
19. říj 2019

Můžu se taky přidat? Na konci června jsme přišli o miminko ve 12tt ZP v srpnu byla první porevizni ms a od te další v září tomu nechavame volný průběh. No volný... 😂od revize do září jsem Pil kontryhel a kapala gynex, teď v říjnu jsem ten gynex vysadila a místo nej beru inofolic a piju kontryhel. Hlidam ovulaci testy a aktuálně jsem 2dc takže to čekání bude zase dloooouhy🙈😂

fafetka
19. říj 2019

@dareenn vidim!😍tak ať sílí!🙏🏻🍀🍀🍀

klarka36
19. říj 2019

Holky taky se přidám.....Já měla v červenci ZT(16tt)😢.....teď už sice všechno běží jak má, ale nevím, jestli můžu tento měsíc mluvit o snažení, manžel má hlavu zatíženou listopadovou kolaudací našeho opravovaného domečku a na sex nemá vůbec chuť.....já si ho sice "znásilnila"😂😂, ale myslím, že otěhotnění by byl malý zázrak,.... nechám se překvapit.....teď jsem 5DPO, takže začínám vyhlížet nějaké příznaky....🍀🍀😍

karkulka1283
19. říj 2019

@klarka36 Já mam za sebou už jedno zamlklé těhotenství v 11tt a červenci biochemické těhotenství a jsem 8 DPO ale určitě je na příznaky brzo 😄😄 ja v červenci měla 11DPO druhou čárku na testu a bylo mi dobře akorát za 6 dní odešlo s opožděnou ms a opravdu jsem žádný priznak neměla. U dcery to mi bylo zle už den před ms ale u ni to byl opravdu extrém

dareenn
19. říj 2019

Já měla minulý měsíc jistotu že to bude, měla sem od 7dpo všechny příznaky - prsa, žaludek, záda, akné, bolesti...a prd 🤷🏻‍♀️ ted nemám nic, jen toho pidi ducha, tak doufám že to s MS neodejde 🙂

raffal12
autor
19. říj 2019

Taky tam nějaký náznak vidím 😊😊 přeju ať sílí 😊😇 ,já už teda po pití kontryhelu a kapání gynexu kdy to stejně na mě nějak nefungovalo nebo co 😂 nedělám nic prostě se jen snažíme a necháváme tomu čas (na můj vkus až moc času 😂) Přidávám se oficiálně k vám které máte priznaky každý měsíc a prd 😂😂😂😂

klarka36
19. říj 2019

@karkulka1283 To je mi líto!!🍀......Já v tom ZT byla bez příznaků....jen v 6. týdnu mě týden bolely prsa, ale jinak nic...byla jsem z toho trošku na nervy, že mi nic není. Jediné co mě utvrzovalo, že je něco jinak, tak bylo noční chození na záchod, které jsem nikdy předtím nezažila....Držím palce, třeba nám to vyjde😉

karkulka1283
19. říj 2019

@klarka36 Ono se říká že čím víc že ženě blbě tak tím větší je pravděpodobnost že je těhotenství v pořádku a vše probíhá tak jak má

juliemichal
19. říj 2019

@dareenn taky vidím,držím palečky ať sílí ♥

juliemichal
19. říj 2019

ahoj holky,taky se přidávám je to rok a 4 měsíce co se snažíme i nesnažíme,ale bylo by to na delší povídání abych to vysvětlila 😀 dnes jsem 14DC a 2 dny po IUI.tak uvidíme zda to vyjde nebo ne 🙂 🙂

elviraa
20. říj 2019

Ahoj holky, přidávám se... 😉 snažíme se delší dobu, ale teď třetí měsíc se snažím hlídat ovulaci a první měsíc zkouším s bylinkami a gynexem. V září jsem prodělala biochemické těhotenství. Jsem 16 DC a tak nezbývá, než čekat.... 🙂

katerina_j
20. říj 2019

Ahoj, my se snažíme od ledna, mam za sebou jedno nevydařené v květnu v 7tt. Dneska jsem 27.DC. Každý měsíc si v hlavě těhotenské příznaky stupnuju 😆

katerina_j
20. říj 2019

Jinak obdivuju všechny, které na tom testu (vloženy výše) něco vidí, já jsem na to úplně slepá 💁‍♀️🙄 😃

karkulka1283
20. říj 2019

@katerina_j Asi nejsi lovkyně duchů 😂

katerina_j
20. říj 2019

@karkulka1283 já stoprocentně nejsem 😂 minule manžel viděl // a já vůbec 😁 a ještě jsem ho sprdla, že mi kecá. Za dva dny už jsem viděla i já 😉 teď na // čekám 😃🙏

raffal12
autor
20. říj 2019

@katerina_j tak to u nás to bylo naopak přítel tam nic neviděl a říkal mi že si mám zajít na oční 😂 a pak už viděl taky 😅

nina004
21. říj 2019

@dareenn Ahoj,ako ti to pokracuje? Skusala si potom este dalsi test?

patmouse
21. říj 2019

@karkulka1283 To neni urcite pravda. Tehotna jsem byla trikrat a tehotenstvi totalne bez jakychkoli extra priznaku a nevolnosti. Prvni skoncilo v 8tt zamlklym a dalsi dve uplne ukazkova a narodily se zdrave deti. Nikdy mi nebylo spatne,nemela jsem zadne divne chute,nabehla prsa,jine vnimani pachu...proste mi jen rostlo bricho 😉 vlastne jediny “priznak” bylo to klasicke cim dal castejsi curani...😃

dareenn
21. říj 2019

@nina004
Tak u mě dnes 32DC, test asi furt stejně "silný" duch, jen byl vidět dřív, tak sem si to ani nefotila 🤷🏻‍♀️
Tak nevím, jsem dva týdny po ovulaci nejspíš, tak už by asi měl sílit, nemyslíte? Mám nutkání koupit si ten digital clearblue, ale nevím jestli to zase nebudou zbytečně vyhozené peníze 🤦🏻‍♀️
Jinak teda od pátku je mi každý večer špatně a chodím na malou snad 20x denně 🤷🏻‍♀️ ale po ránu mám křeče v podbřišku jak kdyby měla dojít MS, tak jsem z toho taková rozladěná 😔