Téměř neviditelný duch 13dpo. Někdo stejně?

sellynka2
29. lis 2021

Ahoj jsem dnes 13dpo a 15dni po ovitrelle dělala sem test a velmi slaby duch téměř to nešlo vyfotit měli jste taky někdo tak slabeho ducha 13dpo a bilo to těhu nebo spíš jenom ryska mam 2dny do ms děkuji

te_reza
29. lis 2021

Já tam teda nevidím vůbec nic

esmeralda11
29. lis 2021

@sellynka2 Já tam téměř neviditelného ducha vidím, ale osobně jsem měla 12DPO už takovouhle čárku.

sellynka2
autor
29. lis 2021

@esmeralda11 jéé to už bila hezka čárka.....
Tak asi ztoho nic nebude už počítám s ms ale zatim žadne příznaky

rejalin
29. lis 2021

@sellynka2 já jsem 2 dny před MS měla také poměrně slabého ducha. Určitě silnějšího než je na fotce (tam není vidět fakt nic), ale to se nedá moc porovnávat, páč to kolikrát nejde pořádně vyfotit, že jo 🙂

sellynka2
autor
29. lis 2021

@rejalin no právě fotila sem to s bleskem tak to jde špatně vidět a bez blesku už vubec nejde vyfotit ale i tak je moc slaby i když u předchozích nevydařenych těhu jsem ani po tydnu zpoždění neměla dalnici

katherine177
29. lis 2021

@sellynka2 zkuste upravit fotku ,jas

aselluska
29. lis 2021

@sellynka2 nejde o to, kdo kdy měl jakou čárku. Každá má ovulaci jinak. Každá má jinak dlouhou luteálku a každé HCG roste jinak rychle/pomalu. Držím palce.

sellynka2
autor
30. lis 2021

Muj dnešní ranni tt

katherine177
30. lis 2021

@sellynka2 nic nevidím

gracelove
30. lis 2021

@sellynka2 ahoj, mamatestům nevěřím. Tento stín udělají i při hcg nula v krvi. A dokonce i výraznější a barevné. Popravdě jsem nenašla jiné testy na 100% spolehlivé, kde by opravdu platilo, že nikomu neudělal linku v testovací oblasti, už takový hledám nějakou dobu. I po prosvícení testu by neměla být patrná ta testovací oblast. Dřív mi takto jednoznačně vycházely Adiel testy, ale teď se zhoršily. Mohou samozřejmě některým ukázat i biochemické těhotenství, ale testy z krve nelžou. Pokud má někdo tentýž den (chvíli po testu) hcg nula, je jasné, že je to vadný test. Takže bych tohle brala jako negativní výsledek

anonymka227
8. pro 2021

@sellynka2 na 14 dpo je hodně slabý 😔 nějaký progres tam je, třeba se zadaří ✊ také je možnost, že to odejde s ms jako biochemické, já právě prodělávám třetí 3 měsíce za sebou 😔

aselluska
8. pro 2021

Ze své zkušenosti vím, že tohle hledání duchů je fakt jen o nervy. Až to bude čárka, bude růžová a rozhodně se nebude muset na testu hledat, prosvěcovat a pod. Bude viditelná, i když bude slabá a bude to velký rozdíl, bez když na testu bude ryska. Proto je v návodu napsáno, že se výsledek nemá odečítat po 10 minutách. Protože pak právě vyleze ryska