Ahoj jsem dnes 13dpo a 15dni po ovitrelle dělala sem test a velmi slaby duch téměř to nešlo vyfotit měli jste taky někdo tak slabeho ducha 13dpo a bilo to těhu nebo spíš jenom ryska mam 2dny do ms děkuji
@sellynka2 Já tam téměř neviditelného ducha vidím, ale osobně jsem měla 12DPO už takovouhle čárku.
@esmeralda11 jéé to už bila hezka čárka.....
Tak asi ztoho nic nebude už počítám s ms ale zatim žadne příznaky
@sellynka2 zkuste upravit fotku ,jas
@sellynka2 nic nevidím
@sellynka2 ahoj, mamatestům nevěřím. Tento stín udělají i při hcg nula v krvi. A dokonce i výraznější a barevné. Popravdě jsem nenašla jiné testy na 100% spolehlivé, kde by opravdu platilo, že nikomu neudělal linku v testovací oblasti, už takový hledám nějakou dobu. I po prosvícení testu by neměla být patrná ta testovací oblast. Dřív mi takto jednoznačně vycházely Adiel testy, ale teď se zhoršily. Mohou samozřejmě některým ukázat i biochemické těhotenství, ale testy z krve nelžou. Pokud má někdo tentýž den (chvíli po testu) hcg nula, je jasné, že je to vadný test. Takže bych tohle brala jako negativní výsledek
@sellynka2 na 14 dpo je hodně slabý 😔 nějaký progres tam je, třeba se zadaří ✊ také je možnost, že to odejde s ms jako biochemické, já právě prodělávám třetí 3 měsíce za sebou 😔
Ze své zkušenosti vím, že tohle hledání duchů je fakt jen o nervy. Až to bude čárka, bude růžová a rozhodně se nebude muset na testu hledat, prosvěcovat a pod. Bude viditelná, i když bude slabá a bude to velký rozdíl, bez když na testu bude ryska. Proto je v návodu napsáno, že se výsledek nemá odečítat po 10 minutách. Protože pak právě vyleze ryska
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já tam teda nevidím vůbec nic