Tělísko a otěhotnění. Zadařilo se hned? Tipy na podporu?

mamater
14. dub 2021

Ahoj 🙂 chtěla bych se zeptat zda nemáte nějaké rady a doporučení na podporu otěhotnění a na vaše zkušenosti 🙂
Mela jsem po prvním porodu tělísko hormonální (2 roky) nechala jsem si jej vyndat a teď se snažíme nějak na to netlačíme necháváme tomu volný průběh 🙂 zajímalo by mě jak jste to měly vy po vyndání tělíska zadařilo se hned? A co nějaké tipy na podporu co vám zabraly ? 🙂

mamikry
14. dub 2021

@mamater Nám se podařilo po vyndání hned na druhý cyklus. Nebrala jsem nic. Ale pro podporu můžete pít například čaj s kontryhelem nebo nasadit Femibibion. Ten sice na početí nejspíš nebude mít vliv, ale připravíte miminku správné podmínky. Myslím, že na podporu početí je i Maca. Nejlepší na početí je ale určitě to, že to moc neřešíte, to u nás zabralo nejvíc 😉

mamater
autor
15. dub 2021

@mamikry chci se zeptat měla jsi menstruaci hned pravidelně? Nebo díky čeho jsi poznala správný cyklus? 🙂 moc děkuji zkusímím macu

mamikry
15. dub 2021

@mamater Menstruace mi nabehla hned, ale to i po praskach, nemela jsem nikdy problem. Ovulaci jsem tenkrat nehlidala, nechali jsme tomu volny prubeh a povedlo se temer okamzite. Ale nebylo mi ani jeste tricet tenkrat, tak telo startovalo. Na treti mimco uz jsme si pockali dele. 🙂

mamater
autor
15. dub 2021

@mamikry tak snad se nám také zadaří hned 🙂 nám je oběma 22 let 🙂 moc děkuji

rejzekl
16. dub 2021

Jestli na to netlačite a necháváte tomu volný průběh,tak se nepídi co máš dělat,aby se zadařilo hned a opravdu tomu nech volný průběh 🙂 tělo bude dělat svou práci samo a řešila bych to popřípadě za pár měsíců 🙂 nic není hned 🤗

rejzekl
16. dub 2021

@rejzekl a dodatek. Možná bych se třeba 2 měsíce vyprdla i na nějaké doplňky jako kontryhel a tak. Kamaradka kontryhel pila a je fakt, že ji ukázkově rozhodil cyklus. Nejdřív si měr bazální teplotu,nebo zkus ovulační testy,než se začneš pouštět do doplňků když ani nevíš,jak tvé tělo teď bude fungovat

mamater
autor
16. dub 2021

@rejzekl máš opravdu pravdu 🙂 děkuji a určitě to tak udělám 🙂