Ahoj 🙂 chtěla bych se zeptat zda nemáte nějaké rady a doporučení na podporu otěhotnění a na vaše zkušenosti 🙂
Mela jsem po prvním porodu tělísko hormonální (2 roky) nechala jsem si jej vyndat a teď se snažíme nějak na to netlačíme necháváme tomu volný průběh 🙂 zajímalo by mě jak jste to měly vy po vyndání tělíska zadařilo se hned? A co nějaké tipy na podporu co vám zabraly ? 🙂
@mamater Menstruace mi nabehla hned, ale to i po praskach, nemela jsem nikdy problem. Ovulaci jsem tenkrat nehlidala, nechali jsme tomu volny prubeh a povedlo se temer okamzite. Ale nebylo mi ani jeste tricet tenkrat, tak telo startovalo. Na treti mimco uz jsme si pockali dele. 🙂
Jestli na to netlačite a necháváte tomu volný průběh,tak se nepídi co máš dělat,aby se zadařilo hned a opravdu tomu nech volný průběh 🙂 tělo bude dělat svou práci samo a řešila bych to popřípadě za pár měsíců 🙂 nic není hned 🤗
@rejzekl a dodatek. Možná bych se třeba 2 měsíce vyprdla i na nějaké doplňky jako kontryhel a tak. Kamaradka kontryhel pila a je fakt, že ji ukázkově rozhodil cyklus. Nejdřív si měr bazální teplotu,nebo zkus ovulační testy,než se začneš pouštět do doplňků když ani nevíš,jak tvé tělo teď bude fungovat
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mamater Nám se podařilo po vyndání hned na druhý cyklus. Nebrala jsem nic. Ale pro podporu můžete pít například čaj s kontryhelem nebo nasadit Femibibion. Ten sice na početí nejspíš nebude mít vliv, ale připravíte miminku správné podmínky. Myslím, že na podporu početí je i Maca. Nejlepší na početí je ale určitě to, že to moc neřešíte, to u nás zabralo nejvíc 😉