Ma nekdo skusenost,ze mel cca tyden pred ms zvisenou telesnou teplotu 37 az 37,3 je to normalni nebo to je znamka tehotenstvi?s manzelem se snazime,zitra to mam dostat.testy slabi duch a na jednom nebylo nic.
Teplota se musi drzet nahore nejmin 18 dni po ovulaci pak podle teploty muzes vyvodit tehotenstvi 👌 nekdo ma v tehu teplotu pod 37 a nekdo nad...drzim palce 👍🏼
Míč bych ti to přála ale 7dpo se z teploty moc usuzovat nedá. Já ji mívám v lf zvýšenou vždy a klesne těsně před ms.
@fafetka ja jsem ale 15dpo a mam to takhle uz tyden dneska sem to mela dostat.
A ovu víš jistě, ze proběhl před 15. dny? Jestli se neopozdila a tím pádem i ms přijde dyl. Ale jak píšeš, ze jsi měla na tt ducha, kdy jsi ho dělala?
@veronika917 ovulaci vim jiste ze byla pred 15dny a ducha jsem mela v patek na testu.
Tak co resis?🤔jsi 15dpo, teplota nahoře, duch na testu... tak si udělej ještě jeden test a uvidíš.
@fafetka zajimalo me jestli ma nekdo taky takovou zkusenost ze mel zvisenou telesnou teplotu ne bazalni a byl tehotny.
Teplota může být zvýšená normálně, z toho se těhotenství fakt neodvodí.
@aselluska ja ji prave mam vzdycky 36,5 proto me to zarazi
Ahoj tak já Teda mám už 3 týdny nad 37.2 a 14 dní zpoždění MS a tt negativní 😣
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Stupeň teploty je individuální, každá má jiné hodnoty....ja mám taky před ms nad 37 a v den před nebo přímo v den ms mi prudce klesne. Takže na teplotu bych se neupinala. Ale držím pěsti ať ms nepřijde ✊ když jsi měla i ducha na tt