Ahoj, prosim, poraďte, co jste užívaly při snažení za vitamíny? Poprvé jsem měla femibion. Teď mi dr tlačila Natifem, ale spiš mi to přijde jako tlak dealera na doporučení...co jste braly vy a co se vám osvědčilo?
Ja beru femibion 1 a hodne cerstvou zeleninu
Stačí kyselina listová ;)
Femibion byl za mě fajn.
Fertility blend. Ani jsem ho nedobrala. Po 3 letech snažení super
Prej je to vše jen placebo efekt a pokud nejsi těhotná stačí brát až budeš. Hlavně je to na podporu vývoje plodů a ne početí, to si hodne lidi plete. Ať se daří
Kyselina listova prý stačí. Ostatní je dle mého Dr jen tahák farmacie na peníze...
🙂
Mně Dr. doporučila také NatiFem, vážně myslíte, že je to špatné nebo placebo? ☹ Prý mají tyhle přípravky pomoct hlavně srovnat cyklus + dodat vitaminy a hlavně ta listovka je tam důležitá i v té "štěpené" verzi. 🙈
uplne staci kyselina listova
@zelenaesmolda děkuji 🙂
Stačí kyselina listová - proč? Doporučuje se, aby pak mimi při případném početí okamžitě dostávalo výživu důležitou k vývoji nervového systému.
Co se Vás týče - pestrá strava. Pokud nemáte nějaký problém, netřeba nic preventivně řešit. Obecně, ale opravdu jen velmi obecně Aniž bych věděla, zda ne/máte nějaké obtíže - vit. C, B komplex + listovka B9 (ta v B komplex není!!) a B12, hořčík, selen a zinek (oba velmi důležití pro plodnost) .Pro chlapa vit. C+E a selen na podporu tvorby spermií 😉 Hodně zdaru.
@hermij kyselina listova by se mela zacit brat 3m pred planovanym otehotnenim,zvysuje sanci na otehotneni
@zelenaesmolda To mi taky říkala gynekoložka a přesně tak mi ji i doporučila, ale ten hlavní důvod užívání je pak kvůli vývoji embrya. Aspoň tak jsem si to nastudovala v odborné literatuře 🙂 Ale souhlasím (y)
@hermij Také jsem četla, že to pomáhá správnému vývoji nervové soustavy. 🙂 A děkuji moc za info a podporu! 🌹
Já jsem teda nebrala nic jako na podporu ale snažila jsme se nějakým způsobem jíst zdravě a hlavně se držet zdravá. Jedla jsem kozí kolostrum na podporu imunity a je pravda, že se nám taky do dvou měsíců poštěstilo 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já při prvním Femibion a teď taky Femibion. Obě děti se povedly na poprvé