Těhu vitamíny - jaké brát při snažení?

jitulka87
23. srp 2018

Ahoj, prosim, poraďte, co jste užívaly při snažení za vitamíny? Poprvé jsem měla femibion. Teď mi dr tlačila Natifem, ale spiš mi to přijde jako tlak dealera na doporučení...co jste braly vy a co se vám osvědčilo?

lady5
23. srp 2018

Já při prvním Femibion a teď taky Femibion. Obě děti se povedly na poprvé

joann
Autor odpověď smazal
Zobraz
vaseli16
23. srp 2018

Ja beru femibion 1 a hodne cerstvou zeleninu

marcelina14
23. srp 2018

Stačí kyselina listová ;)

xkalisto
23. srp 2018

Femibion byl za mě fajn.

miba10
24. srp 2018

Fertility blend. Ani jsem ho nedobrala. Po 3 letech snažení super

denniiissa12
26. srp 2018

Prej je to vše jen placebo efekt a pokud nejsi těhotná stačí brát až budeš. Hlavně je to na podporu vývoje plodů a ne početí, to si hodne lidi plete. Ať se daří

preiba
26. srp 2018

Kyselina listova prý stačí. Ostatní je dle mého Dr jen tahák farmacie na peníze...
🙂

marketarozto
20. říj 2018

Mně Dr. doporučila také NatiFem, vážně myslíte, že je to špatné nebo placebo? ☹ Prý mají tyhle přípravky pomoct hlavně srovnat cyklus + dodat vitaminy a hlavně ta listovka je tam důležitá i v té "štěpené" verzi. 🙈

zelenaesmolda
20. říj 2018

uplne staci kyselina listova

marketarozto
20. říj 2018

@zelenaesmolda děkuji 🙂

hermij
20. říj 2018

Stačí kyselina listová - proč? Doporučuje se, aby pak mimi při případném početí okamžitě dostávalo výživu důležitou k vývoji nervového systému.
Co se Vás týče - pestrá strava. Pokud nemáte nějaký problém, netřeba nic preventivně řešit. Obecně, ale opravdu jen velmi obecně Aniž bych věděla, zda ne/máte nějaké obtíže - vit. C, B komplex + listovka B9 (ta v B komplex není!!) a B12, hořčík, selen a zinek (oba velmi důležití pro plodnost) .Pro chlapa vit. C+E a selen na podporu tvorby spermií 😉 Hodně zdaru.

zelenaesmolda
20. říj 2018

@hermij kyselina listova by se mela zacit brat 3m pred planovanym otehotnenim,zvysuje sanci na otehotneni

hermij
20. říj 2018

@zelenaesmolda To mi taky říkala gynekoložka a přesně tak mi ji i doporučila, ale ten hlavní důvod užívání je pak kvůli vývoji embrya. Aspoň tak jsem si to nastudovala v odborné literatuře 🙂 Ale souhlasím (y)

marketarozto
20. říj 2018

@hermij Také jsem četla, že to pomáhá správnému vývoji nervové soustavy. 🙂 A děkuji moc za info a podporu! 🌹

lucasice
17. pro 2019
Uživatel lucasice je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucasice.

Já jsem teda nebrala nic jako na podporu ale snažila jsme se nějakým způsobem jíst zdravě a hlavně se držet zdravá. Jedla jsem kozí kolostrum na podporu imunity a je pravda, že se nám taky do dvou měsíců poštěstilo 🙂