Těhu test z DM. Co myslíte?

25. srp 2021

Baby top test z dm. (Znacka rapiclear-v tom bol zabaleny) a krabicka baby top test. Moze urobit taky kanalik?
Jeden bez upravy a druhy s pridanym kontastom.

autor
25. srp 2021

Este raz poslem, aby to slo priblizit

petula.bir
25. srp 2021

Ahoj, je to ryska.
Nic tam nevidím, test negativní

autor
25. srp 2021

@petula.bir ahoj, aj ked to vyskocilo v limite? Od zaciatku 😔

lilian2111
25. srp 2021

Nic tam není, fakt maximálně ryska.

linducha90
25. srp 2021

Úplně sněhobílo, je tam maximálně ryska.

klokanka31
25. srp 2021

Test je negativní. Kdyby byla druhá čárka, byla by blíž k tý kontrolní, a ve stejné barvě

europa00
25. srp 2021

hele ja tam dušika vidím...zkus spíše jas odebrat, třeba čb foto..je to sice lovení ale vidím ho...nejlépe testni zítra .-)

alilali
25. srp 2021

@europa00 kde ho vidíš? 😀

europa00
25. srp 2021

@alilali na testu .-) tam přesně tam kde ma být druhá čárka...zdali to bude prosperující těhu tu nikdo nevyčte, ale pidi duch tam je..po zaschnutí a na lepší fotce půjde lépe vidět...skoro bych se vsadila .-)

lilian2111
25. srp 2021

@europa00 Je tam leda tak ryska. Duch ani slabá čárka ani omylem. 😶

linducha90
25. srp 2021

@europa00 proč takový lovení duchů. Ten test je negativní, samozřejmě není problém udělat si za pár dní test znovu, ale tenhle je jasně negativní.

europa00
26. srp 2021

@linducha90 a proč to píšete tak joka bych ten test dělala já .-) já jen říkám že ho tam vidím .-)

autor
26. srp 2021

@europa00 ano je ho vidiet od zaciatku, ako som namocila test 🙂 a vidiet ho aj po zaschnuti. A je ten "kanalik" na presne tom mieste, kde ma byt.
A tie, ktore sa starate, ze neni problem spravit test za par dni...... vysvetlenie: som nedockava, nakolko ak to je ozaj ciarka, musim si nasadit lieky. A este dodatok, presne za mesiac zaciname stimulaciu na IVF.

lilian2111
26. srp 2021

Tak bych se hodila do klidu a relaxovala před ivf. Ten test je prostě negativní. Na bílým testu opravdu nic nevykoukas. Držím palce ať vyjde hned první pokus 🍀

europa00
26. srp 2021

hele nic si z nich nedělej..já tam ducha vidím, klidne pošli lepší fotku, a pokud ho vidis naživo tak vidíš. nemusis to tady nikomu vysvětlovat...i kdyby to bylo jen z nedočkavosti je to tvá věc...a přesně nikdo neví jestli treba neni nutno nasadit leky atd.

nihanin
26. srp 2021

Ahoj neco vidim opravdu slabě zkus testnout další

autor
26. srp 2021

@nihanin skusala som aj dnes a presne toto iste vyskocilo. Neviem, bud biochemko alebo kanal. 14teho ideme do caru, uz pre lieky a protokol a doma mam uz iba jeden test, tak ten mam odlozeny a testnem 13teho, aby som vedela na 100%. Ms urcite nepride, kedze ms bez liekov nemam (teda raz mi prisla po 9mesiacoch).....
@lilian2111 dakujem, snad ano 🙂
@europa00 presne tak. Vidno aj na zivo. Ale uz nebudem testovat, zbytocne stresy 😕

europa00
27. srp 2021

ahoj no pokud máš takové problemy, a test nesili muze se opravdu jednat o biochemické, já bych se asi zeptala doktora, protože pokud ano sliznice by ti měla odkrvacet určite pred plánovaným ivf, ještě v případě že by to opravdu bylo biochemko...jinak by testik měl silit, pokud ten pocit nemáš nech se raději prohlednout . držím palce

andelicka
29. dub 2022

Nic tam není vidět,to bude negativní