Ahoj maminky a snažilky, chci se zeptat jak dlouho si mám počkat než si udělám těhotenským test? Ke dnešku 22.3. Mam uz 6 dní zpoždění. 20.3. Jsem si jeden udělala a byl negativní, ale menstruace pořád nikde. Obvykle mi pomáhá teplá sprcha pro spuštění a nebo hodně čaje 🤔 ale tentokrát nic. Tak nějaká doporučení?
Děkuju předem ❤️
Já měla zpoždeni i 14 dní a tehu jsem nebyla, někdy to tak prostě je a to jsem měla ms fakt přesnou. Jinak já měla pozitivní tehu test i tři dny před ms
Zdravím, já teď dělala test 3 dní před MS a vyšel pozitivní sice to je slabí ale jsou tam dvě čárky 😊
@deenahavlova Zdravím, test by už ti vyšel pozitivní po tolika dnech😕 .. přesně mělo by se testovat první dny po vynechání MS. Já dělala test v den MS či 1den po a byly čárky viditelné 🍀 .. před otěhotněním (měsíc/dva) jsem měla 13 dni zpoždění, taktéž jsme si myslela ze jsem tehu a byla to jen opožděná MS a to me se tedy nestávalo max 1/2 dny. 🙅 i když jeden test navíc nikomu neuskodil pokud se nedostaví ještě pár dní zkus test znovu🍀 a popřípadě GYN co se děje 🙃
@poopcaaseznamcz @sarlotka18 @market177 @jjasmina děkuju za odpovědi, normalne nemam rozhazenou ms, ale uvidim. Bohužel pro me, přesně tohle se mi stalo v lednu 2019, ale to ze jsem byla těhu bylo zjistitelne az v půlce února. Byla jsem tehdy dost nemocná tak jsem si myslela že se mi zpozdily ms kvuli tomu. Nevím proč to bylo zjistitelne az po takové době. Teď se strašně nadýmám a sem tam mě bolí v podbřišku, tak už si kolikrát říkám, že už by ta menstruace měla přijít a furt nic. Dávám tomu tak do pátka. Pokud nic udělám další test.
@deenahavlova jj já se nikdy moc nepozorovala, ale myslím si, že jsem byla tajy nafouklá a píchalo mě v podbříšku a kolikrát mi to šlo až dole a vim, že to bylo uplně jiné než ty nepovedená tehu předtím 🙂 Držím vám moc palce 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@deenahavlova ted uz by mel byt s nejvetsi pravdepodobnosti pozitivni...melo by se cekat do vynechani menstruace