Těhotná, i když je TT negativní? Stalo se Vám?

livianapuntik
26. črc 2020

Ahojky děvčata a nastávající maminky,stalo se Vám některé,že Vám vyšel jeden test pozitivní,pak dva negativní a doktor pak potvrdil prosperující těhotenství?a Kdy jste test znovu opakovali? Až 3 a více dnů po spoždení cyklu? Hezký den.L

jjasmina
26. črc 2020

@livianapuntik když jsem měla pochyby zašla jsem si na krev jako samoplatce

livianapuntik
autor
26. črc 2020

@jjasmina děkuji jasminko,a tam nemusím mít nějaké doporučení? Prostě Zajdu do laborky,že chci test na HCG a oni mi ho udělají?a děkuji že jsi napsala😘

jjasmina
26. črc 2020

@livianapuntik jj řekni si p test na hcg, mě vyšel kolem 250 🙂

zuzkasim
26. črc 2020

Zažila jsem akorát to, že mi vyšel jeden test negativní a potom doktorka čistě náhodou zjistila, že jsem těhotná. Asi jsem si dělala test moc brzo (pár dnů po vynechání MS), nevím, sdělení doktorky pro mě bylo na běžné každoroční prohlídce velké překvapení🙂

livianapuntik
autor
26. črc 2020

@zuzkasim tak to je krásné,asi tě to v tu chvíli zaskočilo viď? A máš holku nebo kluka?

zuzkasim
26. črc 2020

@livianapuntik No, v tu chvíli jsem to jako krásné opravdu nebrala... Když "naštěstí" vyšel těhotenský test negativní, tak jsem naznala, že MS nemám z důvodu velkého stresu v nové práci. Nakonec jsme svatbu urychlili, teď už je našemu překvápku 15 a má další dva už vědomě očekávané sourozence🙂

livianapuntik
autor
28. črc 2020

@zuzkasim no tak jestli mě to potvrdí doktor za 2 týdny,taknu nás to bude tak,že vědomě máme již chlapečka 6 a holčičku 4,teď jsem necelý rok v nové práci a také jsme Mimi neplánovali,tak uvidíme za 2 týdny.ibkdyzbjsme neplánovali,pokud trhu bude a na správném místě,budu se radovat👍