Ahojky,mam dotaz,stalo se vam ,ze jste vysadili HA hned jste meli MS a pote se snazili o miminko? A uz jste cekali dalsi MS a stale nikde,tak jste se snazili dal a pak jste otehotneli? (Muj problem)- mam zpozdeni asi pres tyden a MS stale nikde. Ale tak se snazime dal s pritelem 🙂
Delala a negativni,tak vubec nevim na cem sem. Na gyndu nepujdu,snazim se to neresit a cekat co prijde. Mezitim se snazime dal
A co takhle se nesnazit, a jen si uzivat sex? 😉 To funguje vetsinou nejlip...
Já jsem měla totálně rozházený cyklus a asi půl roku mi ho gynda dávala dokupy. Je možné, že to máš podobně.
No ja mam s pritelem skoro kazdy den sex a posledni dobou si ho jen uzivam,ikdyz nevim kdy mam plodne dny po HA,uvidime kdyz to nebudu resit,jestli se zadari
Sice to není o mě, ale segra řeší to samé. Od gynekolozky byla přesvědčena, ze po vysazeni HA to půjde hned, ze tělo je nabuzeny. No bohužel se potvrdilo to co jsem říkala já a mama. Po vysazeni počkali na menstruaci a hned se začli snažit a jelikož se další menstruace nekonala přišli na radu testy, negativní. Po více jak 30 dnech jsem ji přemluvil a k návštěvě doktorky, která konstatovala ze ještě ani neproběhla ovulace, ale ze už se připravuje. Každopádně sestra z toho byla úplně mimo a teď už přešla na ovulacni testy, jelikož se stále nedaří.
Ver mi, že to je jen k dobru, že nevíš, kdy mas plodne dny 🙂 jinak po vysazení je to normální, že se ti může prodloužit cyklus, někomu se stane, ze ani nenabehne přirozeně MS. Počkala bych tak 14 dni, jestli dorazí, pokud ne, tak bych šla na injekci k vyvolání MS.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
je to různé, co mám vypozorováno, buď žena otěhotní skoro hned nebo se jí rozháže cyklus a trvá to dýl. Test sis dělala?