Ahojte, chtela bych se zeptat, jak rychle se Vam podarilo otehotnet po revizi? Byla jsem na revizi v cervnu kvuli zamlklemu tehotenstvi a zatim se nam nedari. Dekuji za odpoved.
Je to individuální. Po revizi kvůli zt jsem otěhotněla po třetí ms, ale dřív jsme to ani nezkoušeli.
@zuzka2607 Jak už tady ostatní píší, je to hodně individuální . Ja jsem znovu po revizi otěhotněla až po roce . Kdy jsem to začala řešit přes gynekologii. Ten mne chtěl poslat při další menstruaci na krev a vyšetření a dal mi nejake prasky , ze si je mam vzit . A na to už nedošlo, protože jsem otěhotněla. Ty prášky jsem pak měla doma celé těhotenství jako talisman 🙈.
@zuzka2607 jsem po dvou revizich kvůli ZT - první v unoru 2021, dodrželi jsme 6nedeli a poté jsem hned otěhotněla, bohužel znovu ZT a revize (červenec 2021) od té doby se marně snažím otěhotnět 😔. Mam za sebou standardní vyšetření plus nějaké z krve, podle dr vše v poradku 🤷♀️. Minuly rok jsem ale měla hodně rozhozeny cyklus (v březnu jsem byla i na vyvolání Ms po 50 denním cyklu😒), přes léto se mi celkem srovnal, nyní už pravidelný, ale tehotenstvi zatím nic 😔. Teď chci počkat, zda dorazí ms (kolem 5.ledna) a pokud ano, tak se chci objednat na nějaké podrobnější vyšetření
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@zuzka2607 uz je tp sedm let, ale byla jsem v červenci a otehotnela az v unor/brezen