Holky prosim chtela bych se zeptat zda je tu nekdo kdo otehotnel dalsi mes po potratu a jestli jo tak jestli uz vse bylo ok ja potrstila pred 14 dny v 5tt 😭
@eva_55 moc gratuluji a drzim palecky uz bych take chtela nene mela jsem to bez cisteni odeslo uplne vse samo
@jirikmaminka Tak to jsem měla i já 😐😐
Já vám držím palce!! Vše bude dobré 😍
@eva_55 dekuji no snazime se hned potratila.jsem minuly tyden v pondeli ale uz o vikendu jsme se.snazili proste s polu spime normalne jako by se.nic.nestalo tak uvidim zda ms prijde ci ne
Samo odešlo 5/6tt, pak proběhla ještě jedna MS, kdy se tělo dávalo dohromady a pak už nic, jsem 33tt. Držím palce, ať se taky povede 😊
@jirikmaminka taky jsem to tak měla,potratila jsem a hned jsme se snažili a teď jsem ve 14 tt. Držím palce ať to vyjde 😀
@chumlee71 takze jste otwhotnela.nejak hned zaroven po potratu? Nebo az treba po mesici a dele
@jirikmaminka hned po potratu,jen co jsem do krvácela jsme na to " skočili"😁 a zadařilo se
@chumlee71 jeee tak ja budu doufat 😍😍
Já poprvé potratila v 6tt v prosinci, podruhé v 5tt v dubnu a potřetí v 5tt v červnu. Teď jsem v 9tt a doufám, že už to konečně vyjde 🙏🏻❤️
Držim palce , ať to taky vyjde 😊
Ja mam za yebou revizi. Pockala jsem sestinedeli, jednu ms a druha uz neprisla. Ted jsem v 6 tt. Tak uvidime
@jirikmaminka pokud v 5.tt, tak to je o týden zpožděna menstruace. Těhotenství vyšlo podle testu, nebyla ale přítomna srdeční akce a nejedna se o embryo. Neposíla se na revizi, tudíž není potřeba dodržovat žádnou pauzu. Tak to bylo řečeno mě, ze se proste jedna o biochemickou graviditu. Tu jsem měla 2x. Pak po letech revizi v 9.tt to bylo už mnohem horší.. ale i tak jsem byla těhotná znovu po první MS.
Já prodělala samovolný v dubnu , poslední MS 15.5. sme skoro ve 14tt zatím vše ok, tak uvidíme 🙂
@jirikmaminka Ja otehotnela po mesici 🙂 prisla jedna MS a dalsi uz ne. Ted si trpim v nemocnici na luzku 🥴🥴🥴
Drzim palce! 🤩
Potratila jsem v 8tt, pak jsem dodržela šestinedělí, zadařilo se hned po...
Ahoj.. pridam se k Vam do diskuze.. ja o miminko prisla cca pred 4 tydny.. bylo to u me komplikovanejsi.. mimodelozni tehu a boj o muj zivot.. Presto jsme se zacali brzy snazit.. poprve 14 dni po operaci.. mam v sobe prazdno a silenou potrebu opet otehotnet.. dr mi rekla vyckat alespon jedne MS.. ale nevydrzela jsem.. MS by mela dorazit tento tyden.. ale pry muze i po 6 tydnech od operace..
Zajimalo by me zda se nekomu po potratu podarila otehotnet ihned... Cetla jsem, ze nekolika zenam po potratu nedorazila ani jedna MS a byli ehotne..
Já jsem potratila minuly čtvrtek a teď v sobotu jsem po revizi, potratila jsem ve 12. tt, doufám, ze se nám také co nejdříve postesti miminko ❤️
Přidám vám tu jednu dobrou zkušenost - duben 2016 pozitivní TT, květen 2016 v 7tt revize z důvodu chybějícího srdečního pulzu a celkově opožděném vývoji, vyčištěná děloha (vše v pořádku, můžete se snažit), červenec 2016 už pozitivní TT a duben 2017 mládě na světě, zdravé, živé až moc a dneska to satáně má 28 měsíců 😀 takže přeji všem štěstí ať se zadaří 🙂
Najde se tu někdo po mimoděložním těhotenství s odebráním vejcovodu, kdo také brzy po operaci otěhotněl. Nejlépe vy co jste po laparotomii ne po laparoskopii?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jirikmaminka Potratila jsem v květnu, poté přišla MS a pak už se nedostavila...
Jsem ve 12. tt a strach mam čím dál tim větší....
Čistili ti dělohu?