Ahoj,chtěla bych se poradit.Před osmi a šesti lety jsem rodila oba porody sekcí(císařský řez) a mě by zajímalo,zda-li mohu ještě otěhotnět,aby mě doktor nehnal do potratu,protože bychom s chlapem chtěli zadělat na miminko a všichni v mém okolí mi tvrdí,že už nesmím mít další dítě,ale mi bychom strašně moc chtěli.Máte někdo zkušenost nebo prosím názor,budu ráda za cokoliv.Předem děkuji 😊
Nechat si ke gynekologovi poslat operační zprávu z porodnice a nechat si zkontrolovat jizvu ultrazvukem 😉
mam deti 5,3 a obe cs -ted cekame treti 🙂)) na potrat me nikdo nezene, toto tehotenstvi je planovane, predem jsem si sla zkontrolovat jizvu, mudr rikal, ze to stejne neni smerodatne, ze se ukaze v prubehu tehotenstvi, jak na tom je, myslim ze horsi jsou pripadne srusty 🙂))
jinak mam znamou a ta ted porodila treti dite -po dvou cs chtela jit do prirozeneho porodu, ale diky jizvam na deloze se ji nerozjely kontrakce -takze treti cs a v pohode 🙂))) takze s chuti do toho 🙂))
Mam za sebou tri cisare a pry muzu i do ctvrteho,teda z hlediska jizev ano..mam jine zdr.problemy,tak nemuzu,ale tri cisari nejsou problem..natoz dva👍v zahranici je to zcela bezne..
@pjedja ahoj, mám za sebou tři císaře. Poslední teď 12.12. Celé těhotenství jizva v poho, žádný problém. Takže jsem se při propuštění ptala na čtvrté. A prý mně musí upozornit na možná rizika, ale jsou známé i 11 CS bez problémů. 🙂 Moc proti nebyli, pokud by to bylo tak za dva roky.
Čekám třetí dítě po dvou sekcích a žádný doktor se o riziku nezmínil. A to mám mnohem menší rozestup. Navíc jsi ještě dost mladá, nemáš se vůbec čeho bát.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, neni to sice muj pripad, ale sousedka ceka treti mimco a predchozi dve deti ma obe cisarem. Treti pujde ted po Vanocich taky rodit cisarem a pry v pohode vsechny vysledky a vysetreni zatim. Deti ma 5 a 3 roky. Takze od predchozich porodu to neni tak dlouho.