Ahoj,
Chtěla bych se zeptat na váš názor, zda-li to lze považovat opravdu za těhotenství a nebo to spíše přisuzovat biochem.těhotenství.
Poslední MS 23.9., cykly dost nepravidelně, jednou 28 a pak zase třeba 37.. pokud bych počítala, že tento cyklus byl 30dní, tak mám dnes zpoždění 5.den a testy vycházejí spíš se sotva viditelnými duchy 🫣 což už bych čekala trošku jinou intenzitu //
Moc děkuji za názor 🙂
@lencaa11 3dny zpět jsem lehce špinila, což jsem přisuzovala že asi přijde MS, ale nic se neděje..
A testy jsi zkousela az dnes nebo uz testujes vice dni a nesili?
@misha31 jen včera a dnes..na první fotce (dva stejné testy) je ten horní test ze dneška a spodní ze včera .. je to blbě otočený ta fotka 🙄
Testovala bych dal - testem stejne znacky a uvidis, zda bude silit 🍀
@misha31 dopadne to tak 😅 mám z toho všeho takový smíšený pocity, bojím se radovat, počítám i s tím, že nůže přijít MS každou chvíli, ale zároveň vím, že pokud to bude biochemko, bude to zklamání
Znam to, snazili jsme se dlouho, 2x to nevyslo. Ale ted uz 28 tyden 😁
Takze drzim pesti, at to vyjde
@misha31 tak aktualizuji 🙏 a na digitálu se ukázalo 2-3..tak snad je vše tak, jak má 🙂
Hezký večer přeji,
moc se omlouvám za vpadnutí,ale dnes mám den MS 29DC dle kalendáře.
Dnes jsem si dělala test, neboť beru léky na migrény a když si nejsem jistá udělám si test.
O druhé miminko se snažíme už skoro dva roky a dnes večer jsem si udělala TT.
První test jsem si dělala v 18h a druhý za hodinu,zda je to pravda.
První vyšel pozitivně a druhý negativně.
21.11. jsme objednání na první konzultaci do CAR.
Nemám teď možnost dalšího testování, z prvního testu jsem měla velkou radost a teď si nejsem vůbec ničím jistá.
Parada 🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Cca k oplodnění došlo 14 dní zpět podle digitální tak ovulace klidně mohla bejt později zda nekrvacite tak bych řekla že je to těhotenství