Ahoj holky , tak 2 týdny před menstruaci mě začali bolet prsa a v podbrisku s přítelem jsem měla několikrát také pohl. styk a teď jsem měla 1 den zpoždění a dostala jsem menstruaci cítím se nafoukla víc než obvykle prosím děkuji za informace
@amazonkajanik beru, kam to pujdem koupit? 😀
@amazonkajanik Případně logr, čajové lístky, někdy stačí hodit si korunou a nejdpolehlivější je stejně pohled z okna. Prostě kouknu a vím 😀
@cuuza k ní pošlu naseho psa,ten to na mě cítil 😂 ale může počítat i s prázdnou lednici 😂
a co teprve tenhle dotaz v diskuzi: Zdravím snažíme se o miminko ale přepadá mě panicky strach aby to miminko bylo zdravé jim kyselinu listovou a nevím čím bych ještě podpořila ten zdravý vývoj . Neustále na to myslím 3 dny už jsem skoro nespala
@jituli84 jo,taky jsem na to koukala a už nemám sílu na to odpovědět 😂 založila jsem diskuzi Bravo! Tak uvidíme 😂😂😂
Zdravím, mám dotaz.
S přítelem se snažíme o miminko, podarilo se, jsem v 6tt , jenomze jsem i krvácela, v pondeli jsem byla na ultrazvuku,a videla tam jen prazdny gestační váček, do papiru mi bylo napsano : hrozící potrat. Ale od te kontroly uz nekrvacim. Dostala sem neschopenku, A mam doporuceno i kyselinu listovou a Utrogestan a v dalsi pondeli mam jit na kontrolu. Myslite ze tam pujde vidět uz srdíčko nebo je vse ztraceno? :( Dekuji
@ivetas10 to se uvidí na kontrole. Mě doktorka nechala klidně s bolestma chodit do práce a dala jen lístek pro rzt,kdyby to se mnou seklo. Ta vaše je zřejmě zodpovednejsi, tak držím palce,přeci jen 6tt je hodně brzy na srdíčko
@amazonkajanik Tak to mě hnala taky doktorka na neschopenku.ono záleží na ovulaci, já srdíčko měla třeba už
@jituli84 no,nakonec jsem od ní odešla. Jako krvácet,mít děsný bolesti a nechat mě v práci (poštovní doručovatel - pěší) a pak,mi v 28letech rozmlouvat dítě,když jsme s mužským měli krizi, to už na mě bylo moc ...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@molly65 Když jsem byla těhu tak jsem menstruaci už nedostala, takže asi tak