Holky chtěla bych se zeptat zda ovu test může ukázat těhotenství po přečtení nějakých komentářů jsem se rozhodla napsat a zeptat se tady na třech mi vyšli // čárky
@karolina_kleinova ja na na tehu takle neprisla, spis jsem byla zvedava jestli to tak opravdu je..a ano,ukazalo me to theotenstvi ..zlouselq jsem tedy az dele ale☺️ Urcite bych koupila tehu test☺️
@karolina_kleinova Nebylo by lepší koupit těhotenský test?
Na ovulacnim testu jsou dve carky snad temer vzdycky, tak nevymyslej kraviny.
Ano, někomu těhotenství ukázal, ale..... může a nemusí. Je lepší rovnou těhotenský a uvidíš jak na tom jsi.
@karolina_kleinova když jsem měla 3 dny po sobě dve stejně silné čárky, tak ten měsíc jsem otěhotněla 😁😁 asi nějaká silná ovulace 😁
Ja to zkusila, nedalo me to 😂..... Po ovu jsem mela ovu test jasne bily.... A docetla se toto, tak ze srandy, zkusila... Testovaci cark silnejsi jak kontrolni, to jsem ani u ovu nevidela, vzdy stejne silna, ne vic..... Tak jsem zkusila tehu test a na nem duch.... A jen si rikala snad je to pravda a byla😃.... Takze za me ukazat muze, ale nespolehala bych se na to. Muze se i stat, ze mas ovu dvakrat v mesici, jsou to sice výjimky, ale stat se muze. Zkus tehu test, mozna bude cisty, mozna uvidis druhou....je to riziko blbnuti s testy 😃
ten růžový je ovu test a zelený je těhu test 😀 fakt na ovu testu daleko silnější čárka než kontrolní 😀
ale abych pravdu řekla,byl to pro mě šok,měla jsem 3 dny zpoždění,mno říkám si určitě to těhotenství nebude 😀 koupím si jak ovu test,tak i těhu test 😀
no jen jsem ovu test namočila,tak na mě vyběhli hned 2 silné čárky 😀 a pak chvíli na to i na těhu testu dušík 😀
no,ale byl to pro mě šok díky toho,že jsem v tu dobu měla skoro teprve půl rok po třetí sekci.ale miminko jsme si nechali.
Měla jsem pozitivní tehu test a ovu test negativní, takže ano může a taky vůbec nemusí, takže stále nevíš nic dokud si neudělas test těhotenský.
@any01 těhotenský test mi vyšel negativní ale už mi je 4tý den špatně pobolívá mě v podbřišku poslední 3 dny jsem zvracela 4tý den mi je jen špatně ale nezvracela jsem vůbec netuším čím by to tedy mohlo být
@karolina_kleinova tak to máš nejspíš ovulaci 😊
@karolina_kleinova zkoušela jsem a ano mě vyšla u ovulačního úplně silná čárka o hodně více než kontrolní a na HCG testu čárka pěkné viditelná, ovšem žádný extrém..
Bylo to sice mimoděložní, ale to je věc jiná...
Přeji ať Ti to dopadne podle Tvých představ 🍀
@adellia Ahoj můžu se tě zeptat ? Ty si měla mimoděložní? Já ho prodělala v únoru a chci znovu otěhotnět přejeme si aspoň jedno dítě.. Tak se tě chci zeptat jestli si pak normálně otěhotněla? A za jak dlouho? Mě vzali i levý vejcovod
@martinececka ahoj. Ja jsem po laparoskopii tři týdny (9.6) vzali mi pravý vejcovod..
Moje dr říkala, že tak půl roku po laparce by se mělo počkat 🤷
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vím, že někdo takhle na těhotenství přišel, jaký jsou ale podmínky apod, netuším, zkuste se podívat na net. 🙂 Myslím, že jednodušší je udělat si těhotenský test a budete vědět.