Těhotenství. Je naděje? Měl někdo podobně?

barmo
17. led 2021

Normálně tyhle příspěvky nepíšu ale chci vědět, zda měl někdo podobně a je nějaká naděje.
Mám syna, kterému budou v dubnu dva roky. Je vymodlený povedl se po skoro 3 letech. Mám gyn.problémy a za sebou různé zákroky a operace. V září jsem zjistila, že jsem těhotná neplánovaně ale v 11tt se zastavilo srdíčko a musela jsem na revizi. Momentálně se snažíme o druhé. Dnes se měla dostavit menstruace a nic. Každopádně na testu dnes nic nebylo. Stalo se to někomu a je možné, že na test je brzy a ještě něco vyleze nebo myslítě, že už by bylo něco vidět? U druhého těhu jsem v den kdy měla být menstruace už měla ducha. Díky🙂

nase_mimi
17. led 2021

Mohla byt opozdena ovulace. Zkus test treba za dva dny znovu.

agneska7
17. led 2021

Je tam šance já měla ducha až cca 2-3 dny po očekávané MS

ema90
17. led 2021

@barmo Tak jeden den vynechani jeste neni takovy zpozdeni, zatim bych si nadeje nedelala, ale urcite je mozny, ze byla ovulace pozdeji a na testu se to ukaze pozdeji. Plno zenskych tu psalo, ze melo pozitivni test az treba tyden po vynechani, takze proc ne 🙂🍀

kami2262
17. led 2021

@barmo píšu to snad do každé takovéto diskuze 😁 u mě duch 6-7dni po vynechání MS ☺️

barmo
autor
17. led 2021

@kami2262 já nikdy diskuzi nezakládala, vždy jen čtu ale teď jsem se spíš chtěla nějak uklidnit🙂moc děkuji. Snad to klapne...

barmo
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
marketanova
31. led 2021

Držím palce, u nás pořád nic. Nemám ovulaci vůbec a chceme mimi. Přemýšlíme nad klinikou na Moravě, víte kam se obrátit? Také jsem viděla někde plakát, že dá použít darovaná vajíčka a zároveň ty dárkyně dostanou za darování peníze, je to tak?

barmo
autor
1. únor 2021

@marketanova uprimne moc nechapu jak vas komentar souvisi s mym prispevkem?