Ahoj všem 🙂. Chci se zeptat, zdali je tu někdo, kdo otěhotněl měsíc po konizaci? Jak těhotenství probíhalo? Děkuji
já se jen ptám, těhotenství odkládat zbytečně dál nechci. Vzhledem k tomu, že se snažíme delší dobu a stále nic, do toho teď konizace. Mě dr. řekl, že zaleží jak se cítím. Doporučuje 3 měsíce počkat, 6 týdnu bez sexu (ovulace mi vychází právě na ten 6tý týden). Ovšem je spousta holek, které mají pouze 3 týdny bez sexu... tak mě jen zajímá osobní zkušenost někoho, kdo si tím prošel. Samozřejmě nepočítám, že by to mělo fakt hned vyjít, ale kdyby ano, tak proto 🙂
@apolena30 ano jsou ženy které mají sex po 3-4 týdnech to opravdu záleží na ženě mě lékař řekl 3 týdny bez sexu ale sex byl 4 týdny až po zahojení tak nejde o to že se to povede hned jde o to že čípek může bejt nezahojeny nemusí udržet mimco to měla známá otěhotněla měsíc po konizaci a v 6-7tt mimnko odešlo tak že je to individuální myslím že lékaři vědí proč to doporučení dávají
Naprosto chápu, ono co doktor to názor. Dost často i čtu, že někomu řekli rok počkat , to mi přijde přehnané no... Mě právě také do dělohy nezasahovali, tak uvidíme. Jsem momentálně 5 týden po, zatím ani choutky nemám, tak to necháme osudu.
Když se tu objeví někdo, komu se to poštěstilo, tak budu ráda za osobní zkušenost 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@apolena30 myslím že tam záleží zda je čípek zcela zdráv kolem znám pár žen který to měli ok a taky pár to nedopadlo asi pokud by šlo tak bych ještě měsíc ,dva vydržela ...