Těhotenství ihned po konizaci. Komu se povedlo?

apolena30
12. únor 2023

Ahoj všem 🙂. Chci se zeptat, zdali je tu někdo, kdo otěhotněl měsíc po konizaci? Jak těhotenství probíhalo? Děkuji

lencaa11
12. únor 2023

@apolena30 myslím že tam záleží zda je čípek zcela zdráv kolem znám pár žen který to měli ok a taky pár to nedopadlo asi pokud by šlo tak bych ještě měsíc ,dva vydržela ...

kuttu
12. únor 2023

@apolena30 Tak vzhledem k tomu,že se má dodržet šestinedělí a když už, tak sex s kondonem,kvůli infekci,tak jak lze měsíc po konzumaci vědomě otěhotnět????Mě lékař nedoororucil těhotenství min 3 měsíce,spíše doporučil počkat půl roku

apolena30
autor
12. únor 2023

já se jen ptám, těhotenství odkládat zbytečně dál nechci. Vzhledem k tomu, že se snažíme delší dobu a stále nic, do toho teď konizace. Mě dr. řekl, že zaleží jak se cítím. Doporučuje 3 měsíce počkat, 6 týdnu bez sexu (ovulace mi vychází právě na ten 6tý týden). Ovšem je spousta holek, které mají pouze 3 týdny bez sexu... tak mě jen zajímá osobní zkušenost někoho, kdo si tím prošel. Samozřejmě nepočítám, že by to mělo fakt hned vyjít, ale kdyby ano, tak proto 🙂

lencaa11
12. únor 2023

@apolena30 ano jsou ženy které mají sex po 3-4 týdnech to opravdu záleží na ženě mě lékař řekl 3 týdny bez sexu ale sex byl 4 týdny až po zahojení tak nejde o to že se to povede hned jde o to že čípek může bejt nezahojeny nemusí udržet mimco to měla známá otěhotněla měsíc po konizaci a v 6-7tt mimnko odešlo tak že je to individuální myslím že lékaři vědí proč to doporučení dávají

lencaa11
12. únor 2023

@kuttu ne vždy se musí dodržet 6 neděli to většinou je když je konizace + čištění dělohy já měla konizaci v lokální a lékař mi napsal 3 týdny bez sexu kontrola byla 4 týdny po konizaci a sex mi moje dr řekla že mužem a bez ochrany když mám manžela

apolena30
autor
12. únor 2023

Naprosto chápu, ono co doktor to názor. Dost často i čtu, že někomu řekli rok počkat , to mi přijde přehnané no... Mě právě také do dělohy nezasahovali, tak uvidíme. Jsem momentálně 5 týden po, zatím ani choutky nemám, tak to necháme osudu.
Když se tu objeví někdo, komu se to poštěstilo, tak budu ráda za osobní zkušenost 🙂