Těhotenství i přes negativní test

maddy27
28. lis 2018

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Snažíme se cca od konce prázdnin a zatím nic. Mám pocit, že se nějak nemůžeme trefit do ovulace. No a taky je to komplikované tím, že víceméně máme s přítelem každý práci i brigádu a já teda ještě dálkově studuju. Tento měsíc jsem to dostala o pár dní dřív, bylo to teda jen jeden den a pak špinění. V pátek jsem nedočkavě zkusila test, objevil se duch, ale až po pár hodinách. No v den, kdy jsem to měla dostat, jsem zkusila test a nic, úplně bílo. O pár dní později taky nic. Takže asi stresy a maximálně trochu bordel v cyklu. Akorát poslední dobou je mi furt nějak blbě, točí se mi hlava a je mi na zvracení. Myslíte že z toho ještě může něco být?

marketa1218
29. lis 2018

@maddy27 Ahoj, půl roku snažení se je ještě úplně v pořádku, z toho nebuď nijak špatná, vím o čem mluvím, my čekáme na miminko cca dva roky. Pokud se duch objevil až za několik hodin, to bych vůbec nepočítala jako pozitivní test. To už je hodně zkreslené. Jinak MS přišla nebo jsi to měla jenom ten jeden den? Podle mě opravu jenom rozházený cyklus, ale i přesto si můžeš zajít pro jistotu na gyndu 🙂.

maddy27
autor
29. lis 2018

@marketa1218 Ahoj, já si z toho nic nedělám, snažím se myslet pozitivně a nesoustředit se tolik na to. MS právě byla jen ten jeden den, pak přes noc nic, pak slabé špinění další den a pak už konec.

marketa1218
29. lis 2018

@maddy27 Já si taky vždycky říkám, že jsem v pohodě, ale v podvědomí stejně nejsem no. Ale uvidíš, nebo zkus zajít na krev jako samoplátce, jak to vypadá s hcg. Nebo ti krev může vzít gynekolog

karol1996
29. lis 2018

@maddy27 My jsme se snažili rok a pul, je fakt, že jsme oba hodně mladí (me 22, příteli 21 -ale jsem po třech Gyn. operacích a vyhrožovali, že nikdy dítě nebude), špunt se na narodit v unoru. Chce to cas a klid. Nám se to povedlo ve chvíli, kdy jsme se objednali na testy, jestli jsme oba plodni a když jsem si koupila kalíšek, který jsem tedy neměla možnost vyzkoušet 🙂
Chce se ti hodně uklidnit. Zajít si třeba na masáž, občas prostě vypnout. Vím o čem mluvím, my měli každý dvě zamestnani a ja ještě malou brigádu - bylo to hodně náročné :D hlavně si najděte vás sami na sebe a nemyslete na to, nepocitejte ovulaci, prostě to berte jako zábavu 🙂

j.a.n.i
29. lis 2018

@marketa1218 Tak od konce prázdnin jsou to 3 mesíce...

mona91
29. lis 2018

@maddy27 to máš rozházený cyklus z toho režimu. Sama jsem dodělávala dálkově bakaláře s prací na plnej úvazek... škole 2x víkend v měsíci.. já začala v pátek ráno školou pak šla na noční z noční do školy ze školy na noční z noční do školy a konec v pondělí ráno. MS jsem měla po třeba 45-55 dnech jeden den jsem zakrvácela aby se neřeklo a bylo... snažení takhle krátce je ještě v plenkách být tebou si primárně zkusim srovnat cyklus, zkus gynex kapičky, kontryhel čaj... nejlíp se dát do pravidelného klidnějšího režimu. To podvědomí je potvora, my se snažili 2,5roku v CARu že jsem neplodná, po změně CARu nám řekli že v září IVF, a já na konci června otěhotněla spontálně... Ale ta psychika dělá taky hodně a ten režim nejvíc.

maddy27
autor
29. lis 2018

@mona91 já právě takhle už nějakou dobu funguju, ale cyklus byl v pohodě až do tohoto měsíce. Ale přičítám to stresu a tak různě. Už jsem se zařekla že v prosinci tolik směn na brigádě brát nebudu. Cítím to na sobě, jak jsem unavená a celkově je toho moc. Necháme tomu volný průběh zatím. Děkuji za rady 🙂

mona91
29. lis 2018

@maddy27 no hele je to o tom začít myslet na sebe, peníze jsou důležité to ano ale není to všechno kor když jste na to dva. A když se zhuntuješ a věř že to jde velmi rychle tak je pak hrozně těžký se dávat dohromady a řešit s čístou hlavou všechny vzniklé okolonosti. Budu držet palce ať se daří 🙂

maddy27
autor
29. lis 2018

@mona91 děkuju 🙂 o vánocích už snad bude klid 🙂 já právě na brigádu začala chodit z toho důvodu, že jsem chtěla zabavit mozek a nesoustředit se jen na dítě. Jak bude po zkouškovém, bude zase větší klid. No a ještě zbývá zaučování v novém oddělení, takže zase se zaměstná hlava a nebudu tak na vše myslet.

mona91
29. lis 2018

@maddy27 pak je super vypnout mozek například antistresove omalovánky, krizove vyšívání, kočka, pes ... mě to pomohlo 🙂

preiba
29. lis 2018

@maddy27 duch po několika hodinách je normální jev. I v návodu je napsané, ze po uplynutí doby se může stát test falešně pozitivní. Jinak problémy se snažením se řeší po roce, půl roku je vážně nic. 🙂

karol1996
29. lis 2018

@mona91 já u antistresovych omalovanek byla vždy úplně nepricetna :D ale zvířátko opravdu pomáhá, ženská si pak "vybije " mateřské pudy na něm. My měli malého cunika a ovečky :D a otehotneni šlo jedna báseň :D

mona91
29. lis 2018

@karol1996 tak to mě to bavilo 😂 kolikrát bych prerazila ty zvířata 😂

karol1996
29. lis 2018

@mona91 a kdo ne, nejlepší bylo nahanet po vesnici 5 ovcí :D 2 dospělý a tři malá jehnata, když zdrhly :D berou to jako hru a ja za nima lítala, když jsem na rizikovém a ony kolem me hopsaly a dělaly si ze me prdel :D myslela jsem, že budeme mít pecinku :D

mona91
30. lis 2018

@karol1996 já mám teda doma dvě kocky a dva psi ale takhle u známe nahanime Králíky 😂 ne hele zvířata jsou nejlepší terapeuti 😍

maddy27
autor
17. pro 2018

Ahoj holky, po měsíci jsem tu zas. Tentokrát jsem to opět dostala o týden dřív. První den klasické krvácení, teď druhý den zase skoro nic. Ve čtvrtek jdu na gyndu, tak snad doktor bude třeba vědět co a jak.