Těhotenství hned po samovolném potratu?

katerina_j
3. črc 2019

Ahoj všem, prosila bych o radu spíš ty, které to osobně zažily, domněnek už mam i tak dost 🙂
Minuly měsíc jsem samovolně potratila v 7 tt. Že jsem těhotná jsem poznala až v 5 týdnu, před tím normálně došla MS, tehotensky test negativní. Až jsem si 6.dc začala dělat ovulační testy, měla jsem je 5 dni po sobě pozitivních. Tak jsem si zkusila udělat tehotensky a byl pozitivní 🙂po vyšetření u doktorka se zdálo vše v pořádku a pak najednou konec. A teď mam (měsíc na to) zpoždění 4 dny a třetí den lehce spinim, test je stejně jako minule sněhobílý. Při minulém pozitivním tt jsem měla všechny příznaky a teď ani jeden, vůbec nic ... ani příznaky MS, většinou lezu bolesti po zdi a teď jen mírný tlak 😁
Moji otázkou je, jestli se některé z vás podařilo otěhotnět hned následující cyklus po potratu nebo to muže být rozhozeny cyklus?
Že jsem těhotná musim vědět co nejdřív, protože jsem kardiak a budu mít přísný režim, ale zase nemůžu běhat každý měsíc na gyndu na krev 😂😂

zuzan88
3. črc 2019

Já po samovolném potratu jednu MS měla, druhá už nedorazila... Já osobně si myslím, že nějakými příznaky se úplně řídit nedá... Jedno těhotenství jsou a u druhého být vůbec nemusí.

similenka
3. črc 2019

@katerina_j Určitě t3hotna být můžeš. Měla jsem to taky tak. A co ten test říká?

katerina_j
autor
3. črc 2019

@similenka test bílý jak čerstvý sníh 😁
Ale prave i minule bylo bílo, pak normálně menstruace a až za 10 dni nového cyklu jsem byla pozitivní. A ovulace vždy kolem 15.dc

krista25
3. črc 2019

Jde to, protože tělo je po těhotenství zmatene 😊

chumlee71
3. črc 2019

@katerina_j já jsem v květnu potratila a v červnu jsem otěhotněla. Tak to určitě jde. A taky jeden den po vynechání menstruace jsem měla bílé testy a až asi týden po se mi ukázali dvě čárky