Ahoj všem, prosila bych o radu spíš ty, které to osobně zažily, domněnek už mam i tak dost 🙂
Minuly měsíc jsem samovolně potratila v 7 tt. Že jsem těhotná jsem poznala až v 5 týdnu, před tím normálně došla MS, tehotensky test negativní. Až jsem si 6.dc začala dělat ovulační testy, měla jsem je 5 dni po sobě pozitivních. Tak jsem si zkusila udělat tehotensky a byl pozitivní 🙂po vyšetření u doktorka se zdálo vše v pořádku a pak najednou konec. A teď mam (měsíc na to) zpoždění 4 dny a třetí den lehce spinim, test je stejně jako minule sněhobílý. Při minulém pozitivním tt jsem měla všechny příznaky a teď ani jeden, vůbec nic ... ani příznaky MS, většinou lezu bolesti po zdi a teď jen mírný tlak 😁
Moji otázkou je, jestli se některé z vás podařilo otěhotnět hned následující cyklus po potratu nebo to muže být rozhozeny cyklus?
Že jsem těhotná musim vědět co nejdřív, protože jsem kardiak a budu mít přísný režim, ale zase nemůžu běhat každý měsíc na gyndu na krev 😂😂
@katerina_j Určitě t3hotna být můžeš. Měla jsem to taky tak. A co ten test říká?
@similenka test bílý jak čerstvý sníh 😁
Ale prave i minule bylo bílo, pak normálně menstruace a až za 10 dni nového cyklu jsem byla pozitivní. A ovulace vždy kolem 15.dc
Jde to, protože tělo je po těhotenství zmatene 😊
@katerina_j já jsem v květnu potratila a v červnu jsem otěhotněla. Tak to určitě jde. A taky jeden den po vynechání menstruace jsem měla bílé testy a až asi týden po se mi ukázali dvě čárky
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já po samovolném potratu jednu MS měla, druhá už nedorazila... Já osobně si myslím, že nějakými příznaky se úplně řídit nedá... Jedno těhotenství jsou a u druhého být vůbec nemusí.