Ahoj holky, je tady dost témat ta těhotenství. Já jsem si už snad všechny přečetla. Ale i tak mám nějak potřebu se vypsat. S přítelem se snažíme o mimčo. Je to cca 2 měsíce co jsem vysadila HA. Už mám dvě děti a vždy jsem otěhotněla hned druhý měsíc po vysazení. Byla jsem v práci a otevřela kalendář MS a den zpoždění v úžasu jsem udělala test ráno byla slaboulinka čárka. Prsa boleli, ještě teď trochu bolí, ale nic hrozného. Test jsem zkusila i druhý den ráno a od té doby nic, žádná čárka. Ale ani MŠ v podbřišku mě pobolívá jako na MS a teď ta "bolest" jde jako do třísel. Test stále nic a 5 dní zpoždění. Jsem taková nesvá, samozřejmě příští týden zavolám doktorce. Ale úplně mi přijde divné, že test by se mi opravdu ukázal pozitivní až třeba za týden od zpoždění MS👀🙈 spis teda jsem byla vždy zvyklá hned na pozitivní testy.
Díky za vaše zkušenosti 😁
@andrea1312 Po vysazení HA může trvat i několik měsíců, než se s tím tělo vyrovná, cyklus se srovná a ustálí. Dva měsíce po vysazení bych 5 dní zpoždění vůbec neřešila.
@1pomnenka to beru podle toho co ona mi řekla, že až nepřijde MS tak se mám dostavit. To není že bych se úplně divila, ale že každé me trhu přišlo hned. Myslím jakože test ukázal třeba dva dny po vynechání MS.
@andrea1312
@jaja01k to já vím, že to může být rozházené. Zatím ale pokaždé když jsem vysadila jak už kvůli tehu nebo kvůli migrénám. Problémy s cyklem jsem neměla, vždy pravidelný ať už s HA nebo bez😊
@andrea1312 Ms se klidně mohla rozházet od HA to že dvě děti jste měla během dvou měsíců je sice hezké ale tělo se mění a cyklus taky dala bych tělo čas klidně i 14 dní než půjdete k lékaři
@andrea1312 já po vysazeni HA neměla ms rok 🤷🏼♀️ a pak jsem ji neměla ani pravidelnou tenhle rok už to je na den 🤷🏼♀️
@lencaa11 ano to já vím, nyní mám 3 měsíc po vysazení a naštěstí se asi zadarilo a test pozitivní.
@mimisekk- ano vím, že někdy to trvá. Jak jsem psala už předchozí komentář. Dnes ráno test pozitivní, tak snad vše v pořádku.
@andrea1312 těž čekám na // 🥺
@mimisekk neboj brzy se určitě objeví 🤗 já jsem to pak nějak pustila z hlavy, hlavně mi mezi tím zemřel pejsek náhle a nečekaně. Tak si říkám, že mi poslala "náhradu"
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pře 2 měsíci jsi vysadila HA a divíš se, že nejsi těhotná? Kvůli tomu budeš volat na gyndu? Já bych ještě počkala, týden nic není.