Těhotenství?

hanulenova
3. srp 2017

Dobrý den,

3. měsíc se snažíme o miminko. Tento cyklus jsem byla 10. den na ultrazvuku a měla sem 1,5 cm folikul. Doktor odhadoval ovulaci na 14. den. 12.-13. den jsem lehce krvácela (odhadovala jsem to možná ovulačnímu krvácení), potom cca 17.-20. den cyklu jsem měla silný hustý hlen. Něco jak vaječný bílek, ale bílý zakalený. 22. den cyklu náhlé krvácení s jedním kusem sliznice a do večera nic. Dnes 23. den cyklu už nekrvácím (zatím). Cyklus mívám kolem 28 dní. (Jen poslední dva měsíce jsou nějaké rozhozené). Beru gynex zrovna ty dva měsíce, jestli i to může dělat neplechu, ale pochybuji o tom. V pátek jedu na gyndu, co se to zase děje. Mohlo by to být konečně to těhotenství?

beetlejuice1666
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
panbaf
3. srp 2017

myslím, že není hned nutné se do @hanulenova navážet.. Snaží se jak spousta holek tady o miminko a jen jí zajímá jestli třeba někdo nemá obdobný zkušenosti atd.. spousta holek tady se snaží už hodně měsíců i let takže mají vysledovaný všechno možný.. Např. u mě se takto těhotenství vždy projevilo - bylo ovulační krvácení a i špinění u nidace.. Držím palce ať to vyjde 😉

mirii30
3. srp 2017

Gynex jsem brala měsíc a rozhodil mi cyklus, takže to klidně gynexem být může. Z 28 dní na 35 tak jsem hned vysadila, jinak mám Ms vždy pravidelnou.