Těhotenský test - za jak dlouho po vynechání MS?

adele91
26. zář 2019

Ahoj, mohu se prosím zeptat, kdo má jaké zkušenosti s tím, za jak dlouho po tom, co se nedostavila menstruace, se vám ukázal pozitivní těhotenský test? Děkuji.

mval
26. zář 2019

Ahoj, já už den před ms jsem měla slabou druhou čárku na testu.

vladienka
26. zář 2019

Mne sa vzdy ukazala uz pred ms ale zalezi na tom kedy mas ovulaciu

adele91
autor
26. zář 2019

@vladienka Mám to od doby, co jsem vysadila HA (od května), hodně rozházené. Od té doby se mě to střídá tak, že jeden měsíc mě menstruace úplně vynechá a další měsíc ji mám zas v jiném termínu než tu předchozí. To se pak ovulace těžko dá vysledovat ☹ Desítky testů už skončily v koši. Doufala jsem, když jsem to teď v září nedostala, že bych mohla být těhotná, ale testy jsou stále negativní. A to už bych měla po menstruaci, když bych ji měla v termínu, který jsem měla v srpnu.

denca033
26. zář 2019

@adele91 ahoj mě test ukázal 2dny po vynecháne ms

maargit
26. zář 2019

@adele91 Ahoj, mne teda s cyklem prekvapive pomohl fyzioterapeut. Mela jsem to leta rozhazene jako ty. Jednou cyklus kratky, jednou dlouhy. Zkus se po nekom sikovnym podivat. Ted to mam (asi) pravidelny (bohuzel jsem na tuto stranku asi moc bohem a nikam si to nepisu). Jako oproti tomu hippie cyklu to jde ted jak svycarsky hodinky. Ale taky je mozny, ze se mi to srovnalo samo. Jen se to casove seslo s fyzioterapii. To pisu jen, aby se toho nekdo nechytil a netahal me po soudech za vyhozeny prachy😁

barcachejn
26. zář 2019

2 dny po vynechani ms uz jsem mela celkem dost silnou carku 🙂

ladunka111
26. zář 2019

Dobrý den devcata co myslite? Jsem cca 9 dni oo ovu

ladunka111
26. zář 2019

Snazime se první mesic musela jsem si udělat dva abych tomu uverila..byla v limitu a růžová

katja77
26. zář 2019

Mně až týden od vynechání MS, ale celé těhotenství jsem se potýkala s tím, že mám jeden ten hormon na nižší úrovni, pokud jsi mladá, tak by se to mělo ukázat hned v den vynechání MS

ladunka111
26. zář 2019

@katja77 uz mam dvě deti.. Mam cca 5 dni do menstruace.. A zase si rikam ze kdyz carka byla v limitu je to tam.. 🤰

katja77
26. zář 2019

@ladunka111 asi jo, vypadá to tak.... ale já fakt měla ještě v den menstruace sněhobílo..... a až týden po vynechání MS byla dálnice... 🙂 Pak v prvotrimestrálním screeningu mi vyšel jeden hormon nízký, a prý jsem jej měla nízký i v prvním těhotenství, takže asi proto.... jinak to každýmu vychází vždycky už krásně v den vynechání.

amazonkajanik
26. zář 2019

Já si dělala test 3 dny před MS a měla jsem tam krásně viditelného ducha,který každým dnem sílil. Takže u třetího testu jsem si byla naprosto jistá. Ale před tím jsem byla na ženském s tím,že mám nepravidelný cyklus a že se už dlouho snažíme o mimco. Dala hormony,červenec,srpen jsem je brala a v září byla těhotná. Celé tehu bez komplikací,malý se narodil jen týden před termínem

adele91
autor
26. zář 2019

@amazonkajanik Gynekoložka mi říkala, že do půl roku po vysazení HA se dá očekávat, že se mi nemusí dařit otěhotnět, brala jsem HA 13 let ☹ asi ještě měsíc vydržím, uvidím co se zas bude dít a pak bych to s ní asi začala řešit, co myslíte?

katja77
26. zář 2019

@adele91 Určitě. A víš co mi pomohlo nastartovat tu ovaluaci? NatiFem..... I můj gynekolog říkal, že je to zázrak...že mu po tom ženský těhotní jedna báseň 😀 Já mám 41 let a nedařilo se nám otěhotnění 5 let, mezi tím jedna operace dělohy... Určitě to zkus, pokud už to nebereš.....

adele91
autor
26. zář 2019

@katja77 Neberu, děkuji za tip. A jak dlouho jsi to prosím brala? Já jsem našla na internetu balení na měsíc v rozmezí 400 - 500 Kč. Což není úplně levná záležitost za předpokladu, že je třeba to brát aspoň 2,3 měsíce...

ilema
26. zář 2019

@adele91 uz pět dní před ms duch, kterého jsem neviděla jen já a den na to už celkem pěkná čárka...

ladunka111
26. zář 2019

@ilema to jsem dnes nasla ja.. Moc se modlím aby silila.. Jsem cca 3 dny pres menses, carka byla v limitu lehounce naruzovela

katja77
26. zář 2019

@adele91 No já to brala cca od loňského prosince. Otěhotněla jsem letos v dubnu..... Ale ty prachy za to fakt stály.....

amazonkajanik
26. zář 2019

@adele91 jako za mě,měla jsem smůlu na doktory a tím pádem i na špatnou HA. Neberu ji od roku 2012. 2014 tehu,které jsem nechala kvůli komplikacím přerušit v 8tt. Pak 3x takové,už to tu padlo v jiné diskuzi,chemickofyziologicke. Na testu duch a pak MS. Změnila jsem doktora a jak už jsem psala,do dvou měsíců to bylo. Takže když mi doktorka nabízela HA,rezolutně jsem odmítla,jelikož chceme druhé. Raději aplikuji spermicidni globule

amazonkajanik
26. zář 2019

@adele91 třetí pokus o odpověď,konik měl tech.potíže
Za mě,měla jsem smůlu na doktory a tím pádem i na špatnou HA. Přestala jsem ji brát v roce 2012, 2014 přerušené tehu pro komplikace,pak 3x takové to,že na testu duch a pak MS. Už tu na to byla diskuze,že to je chemickofyziologicke,nebo tak nějak. Pak jsem našla doktorku,co mám teď a stačily nám dva měsíce. Sice mi nabízela na kontrole po sestinedeli HA,ale rezolutně jsem odmítla. Chceme časem druhé a jelikož mi je 31,nechci zas zkoušet 5let,jestli se zadari. Takže používám spermicidni globule

unlees
1. říj 2019

Ahoj...potrebuju poradit,měli jsme s přítelem sex 19.9 a 25.9-29.9 jsem odmenstruovala....dnes jsem měla pozitivní test na těhotenství,může to být pravda?jsem 3měsíce po vysazení antikoncepce (brala jsem jen 2,5 měsíce A předtím rok ne) ale nemám ještě pravidelný cyklus...díky za radu..

aurelie34
1. říj 2019

Měla jsem hodně slabého ducha 10 dní po oplodnění.

unlees
1. říj 2019

Takže se mám těšit?🤔

zikisek
2. říj 2019

Třetí den zpoždění jsem měla dvě dálnice 🙂

mimi1004
2. říj 2019

@unlees Spíš ne.

amazonkajanik
2. říj 2019

@unlees teta menstruovala celé těhotenství a vzhledem k nadvaze o něm do poslední chvíle nevěděla 😂 a to měla už dvě děti. Bratranek se narodil zdravý a dnes je mu 43let

unlees
2. říj 2019

@mimi1004 tak jsem měla štěstí na 2 špatná různá balení asi...

mimi1004
2. říj 2019

@unlees Jak to mám vědět, dojdi si k doktorovi. Zeptala ses a dostala jsi odpověď. Navíc jsi měla menstruaci, což by taky ale mohl být potrat. Ono to chvíli trvá, než hladina hcg v krvi klesne. Ale odpověď ti dá s určitostí jen gynekolog.

unlees
3. říj 2019

@mimi1004 dik..paní příjemná...asi pms co?