Ahoj,mam otazku cyklus mam nepravidelny ale tenhle mesic ne a ne prijit mrcha.tak jsem testovala neco vidim ale nejak to nesili.
Koupila jsem si ty levne testy na aliku a tak se chci zeptat zda tomu mam verit nebo tam je nejaka nadeje.
Dekuji
Nic nevidím...Zkus tedy zainvestovat a koupit digitální test a nebo zajdi na odběr krve na hcg.S testy z ali zkušenosti nemám.A nebo prostě dál vyčkávej
taky nikde nic nevidim...
Vidím pidi jen na posledním testu. Jak psaly holky přede mnou, zainvestuj a kup pořádný test nejlépe digi
Nikde nic
to se na aliexpressu kupujou i tehu testy?no ja padnu :D
@lulu8912 ty testy jsou negativni, nic na nich neni. Spis mas nejak rozhazene hormony, proto ms otali. Ale dle techto testu tehotna nejsi.
Tyhle testy vypadají nějak podivně, rozpité kontrolní čárky, nažloutlý testovací pole.. normální test stojí cca 50kc. Zkusila bych normální
..nebo to prostě není těhotenství
@lulu8912 ta druhá čárka by správně měla být podstatně blíž k té testovací, to vlevo není pozitivní výsledek 🙂 Podle mě jsou negativní. Pokud chceš mít jistotu, kup si v lékárně jiný a kvalitnější test.
Holky diky,ja koukala dnes na net jake tam maji holky ,,duchy“ ja takove nemam spis to tedy priklanim na horm.poruchu.me priznaky spis priklanim k pms .
Jj na aliku ja ziji v zahranici a tady to je falt drahe ty testy a vzhledem k tomu ze se s manzelem snazime tak je to balik dat za 1test 6€ nejradeji bych chtela at prijde uz ms,protoze zkousi vsechno caje,macu,gynex a ono nic nefunguje a vyvolavacka na ms tu vam tady ani nedaji max hor.tablety.
Takze spis vyckam na ms ale diky moc
Kup si testy v drogerii nebo lekarne ne nekde na aliku omg.
Tak si nech ovu a tehu testy poslat od nekoho z cech, prece nejaka kamoska to udela bez problemu kdyz posles prasule na ucet. Nebo dojet do cr kde se nechas vysetrit zda si ok.
@pandabox zalezi na testu,clearblue je drahe ale vetsinou maji svoje znacky testu i drogerky a supermarkety a ty jsou podstatne levnejsi
Dobre rano,kdyz mate gyn.problem tak se absolutne nevyplati jet do cr k lekari.ja zde chodim na gynekologii,ale problem je tady takovy ze vam max nasadi antinu a tim to konci.injekce to nedavaji a umele tu stoji 3000€ ,mam dceru ktera ted nastoupiöa do 1 tridy takze jsem matka v domacnosti.
Kamaradky to mam ale kdyz zavolam o leky tak neni cas,prace deti atp takze ono kdyz clovek odjede ze sve zeme pryc tak kamaradi se ozvou jen kdyz dorazite.
Ano je lepsi netestovat ale mam pocit jako bych ciziöa ze jsem tehotna jako u prvni dcery,kdy mi doktor rekl ze deti mit nebudu kdyz jsem prisla ze jsem tehotna malem spadl ze zidle.ale dekuji moc skusim neco vymyslet ale dekuji
Tak skusim udelat za dva dny co myslite?
Lulu já ani na jednom testů nic nevidím.
@pandabox ver mi ze tady ikdyz koupis test v drogerie ci Supermarktu tak ta cena je mozna o cent nekdy euro levnejsi ale je jeno zda mas dat 5-6 € ten twst si koupis ale problem je ze nemuzes test tak jak normalne v cr 😂.tady je treba ten clerblue levnejsi jak v cr .ale dekuki
Také na testu nic nevidím ☹
nic nevidím, opravdu ne a testům za ali bych asi nevěřila- vypadají i podivně rozpité... počkej třeba týden a pak zainvestuje těch 6 euro co naděláš.
Tady nic nevidím ani náznak ducha ale foťák může zkreslovat pravda
@lulu8912 kup si clearblue digital i tady v Čechách stojí okolo 200,- což je nějakých 8€ kupuje se často. A opravdu řekne jestli ano nebo ne. Tyhle testy z Ali mají nějaké divné i barvivo
Take nic nevidim bohuzel....a uprimne, fotka neco sezere, takze jestli tam je duch, jediny, kdo ho muze videt si ty nez my z fotky... Dej tomu par dni a zkus znovu, jestli si tehu a je vse v poradku, druha carka musi jasne zesilit
Holky diky zajedu si ho koupit dneska a udelam ho zitra.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já nevidím ani na jednom ani ducha... ale jestli máš nepravidelný cyklus, mohla být ovulace později...