Holky, užívám HA ale cítím se občas divně. Dnes se mi točí hlava a cítím slabost. I když je pravda, že cítím obecně neklid neboli to může být i ze stresu. Chci si však udělat test zítra pro jistotu. Do 7 denní pauzy mi chybí ještě 2 tablety a krvácení z vysazení mám dost v sobotu. Ukáže mi test zítra něco, kdyby jsem těhotná? Bude to 14 dní od styku
@1pomnenka Tak šance je sice malá, ale je. Byla jsem totiž nemocná a brala jsem nějaké léky. Sice sex byl 4-5 dní před tím než jsem je začala užívat a i kdyby snižovaly účinnost tak pak už sex nebyl. Jen právě kvůli tomu, že jsem byla nemocná mě napadla i tato možnost
Šance je, ale tak 1%.
Udělala bych test az tak v době Ms příznaky jsou spíš od něčeho jiného
@1pomnenka tak já jsem teda u všech třech tehu měla pozitivní test už 10.den po styku, ale jako nebrala jsem antiko 🤭
@maxulekapcule Já si myslím, že i při antikoncepci by test ukázal pozitivitu po 14 dnech pokud by selhala a nastala by ovulace
Přesně kdyby příznaky byli k TT test by byl jasně pozitivni vás je negativní 👍
@lencaa11 Zkusila jsem test i dnes. Mám 3 den menstruace, ale přece jen jsem udělala po týdnu ještě jeden test. Je to 20 dní od styku. No na testu vidím bílou čárku. Co to znamená?
Negativní test
@lencaa11 Takže kdybych byla těhotná tak ta čárka by byla růžová však?
Ano přesně tak
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Bereš HA a počítáš s těhotenstvím? Těhotná nebudeš a 14 dní od styku je na test stejně brzy.