Těhotenský test. Ukáže už něco?

26. únor 2024

Holky, užívám HA ale cítím se občas divně. Dnes se mi točí hlava a cítím slabost. I když je pravda, že cítím obecně neklid neboli to může být i ze stresu. Chci si však udělat test zítra pro jistotu. Do 7 denní pauzy mi chybí ještě 2 tablety a krvácení z vysazení mám dost v sobotu. Ukáže mi test zítra něco, kdyby jsem těhotná? Bude to 14 dní od styku

1pomnenka
26. únor 2024

Bereš HA a počítáš s těhotenstvím? Těhotná nebudeš a 14 dní od styku je na test stejně brzy.

autor
26. únor 2024

@1pomnenka Tak šance je sice malá, ale je. Byla jsem totiž nemocná a brala jsem nějaké léky. Sice sex byl 4-5 dní před tím než jsem je začala užívat a i kdyby snižovaly účinnost tak pak už sex nebyl. Jen právě kvůli tomu, že jsem byla nemocná mě napadla i tato možnost

1pomnenka
26. únor 2024

Šance je, ale tak 1%.

lencaa11
26. únor 2024

Udělala bych test az tak v době Ms příznaky jsou spíš od něčeho jiného

maxulekapcule
27. únor 2024

@1pomnenka tak já jsem teda u všech třech tehu měla pozitivní test už 10.den po styku, ale jako nebrala jsem antiko 🤭

autor
27. únor 2024

@maxulekapcule Já si myslím, že i při antikoncepci by test ukázal pozitivitu po 14 dnech pokud by selhala a nastala by ovulace

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
27. únor 2024

Tak můj test dnes dopadl takto. Asi kdyby mám takové příznaky jak si myslím tak by se asi čárka ukazala

lencaa11
27. únor 2024

Přesně kdyby příznaky byli k TT test by byl jasně pozitivni vás je negativní 👍

brabechanule
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
4. bře 2024

@lencaa11 Zkusila jsem test i dnes. Mám 3 den menstruace, ale přece jen jsem udělala po týdnu ještě jeden test. Je to 20 dní od styku. No na testu vidím bílou čárku. Co to znamená?

lencaa11
4. bře 2024

Negativní test

autor
4. bře 2024

@lencaa11 Takže kdybych byla těhotná tak ta čárka by byla růžová však?

lencaa11
4. bře 2024

Ano přesně tak