Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s testem sluníčko, mam na nich slabé duchy,o 3 dny později jsem zkusila test dr.max a na něm jsem nic neviděla. Přiložené foto jsou oba Sluníčko
@nikjean mamatest jsem chtěla a dala mi právě ten dr.max 🤷♀️na sluníčku právě duchové jsou, nebo já j3 aspoň vidím,tak jedině zkusit ještě znovu to sluníčko,jestli to má vůbec cenu 🤷♀️
Ahoj, mě toto Sluníčko také udělalo a o těhotenství se nejednalo 🤷🏼♀️ Ale mi až teda po limitu.
@hanca27 me to udělalo v limitu🤷♀️ale jiný test nic ,a sluníčko na dvou
To bohužel v lékárnách Dr. Maxe rádi dělají. Já se musela vždy ohradit, že chci opravdu Mamatest a ne ten jejich.
A kdy to mas dostat nebo který den jsi po ovulaci ?
@hanca27 ještě mám 2 dny do menstruace, vím že je brzo na testování,ale mám k tomu svoje důvody
@hanca27 nevím zda je to nějaký můj nesmysl 😁ale právě pár dní me bolí hrozně prsa ,nikdy jindy třeba před menstruaci jsem toto neměla 😁
Tak 2 dny do MS není zase tak brzo, tam by se teoreticky už mohlo něco ukázat / ale taky nemuselo 🤷🏼♀️😁 Asi Ti nikdo neporadí..zkus znovu zítra a uvidíš ☀️
@hanca27 ja jdu ve čtvrtek na gyndu jsem už delší dobu objednaná na kontrolu tak třeba tam mi něco řekne 😁😁
To si nemyslím, musela by Ti odebrat krev, pochybuju, ze na utz by už něco šlo vidět 🤷🏼♀️
@hanca27 u syna mi taky řekl poměrně dost brzo🤷♀️
Fakt, já vím, ze aby na utz bylo už něco vidět, hladina hcg bývá už vysoka (přes 1000 🤷🏼♀️) čili to by už musel odhalit test ..ale jestli mas jiné zkušenosti, ok ..já šla na první utz až kolem 5 týdne myslím, čili nemám zkušenost o týden dříve 🙂)) a týden je v hodnotách hcg obrovský, ze 🙂
@hanca27 ja vim že můj dr ,dělá třeba i tt přímo u něj když třeba nic nevidí ještě,to je zas zkušenost od známé 🤷♀️zkusím ráno udělat ještě tím co mám a uvidím 🤷♀️právě jsem přemýšlela o digitálním, ale zas nechci investovat furt do testu a pak viděla buď ducha a nebo nic😁🤷♀️
@hanca27 tak dnes jsem zkusila tím sluníčkem jako předtím a ten mi zase slabou čárku/ducha ukázal 🤷♀️pošlu foto zda uvidíte
A teď po zaschnutí vypadá jak. Něco tam je
@pajasala takto
No ten poslední vypadá fakt nadějně 😳🙏🏻😊 Tak uvidíš v ten čtvrtek na te gynde ..a citis něco jinak ? Jako to sluníčko duchy děla ..a zase, aby na všech 🤷🏼♀️ To už je podezřele 🎈
@hanca27 právě že malinko nadějně to vypadá 🤷♀️malinko me bolí prsa ,což u me zvykem nebývá ale zas si říkám aby ti nebylo spíš vsugerovane 🤣uvidim co mi řekne dr zkusila bych ještě digitální ale myslím si že by mě noc neukázal i když paní měla podobného ducha jako já a digi ji ukázal 1-2 🤷♀️
Dr. ti neřekne vůbec nic, protože nic neuvidí. Mimochodem, poslední test, který si zde vložila je vadný, protože ačkoliv ta 2. čárka je tam zřetelná, není celá, jen poloviční, takže to nemůžeš brát jako směrodatný výsledek. Udělej si test nový.
@nikjean a myslíš že si ho můžu zkusit udělat teď?příjem tekutin jsem ted vůbec neměla tak by to vadit nemělo moc ne?
Já bych šla do digi, ale toho desítkového, ne 25 🙂 ale chapu, ze se Ti nechtějí vyhazovat peníze ..pak nezbývá než počkat 🤷🏼♀️
Tak nejvhodnější je to ráno, protože ranní moč obsahuje největší koncentraci HCG. Ale pokud jsi opravdu těhotná, máš už déle po ovulaci, máš již zpoždění, pozitivitu ti ukáže test kdykoliv během dne.
Být tebou, tak bych opravdu počkala právě na vynechání MS, takhle se akorát stresuješ.
@nikjean zkusila jsem ještě jiný tedy a ten se rýsuje takto
Tak to už je bezpochyby pozitivní test. Gratuluju. 🍀
@nikjean děkuji 🌸🌸🌸tak snad se opravdu zdařilo a není to jen poplach 😁
Tak evidentní je, že se zadařilo a poplach to není. Teď je jen důležité, aby se to udrželo a neodešlo s MS, vzhledem k tomu, že testuješ a ještě nemáš ani zpoždění, to riziko tu je. Ale mysli pozitivně, budu ti držet palce, aby to dobře dopadlo. 🙂
@nikjean děkuji 🌸
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud testuješ, testuj vždy stejnou značkou. Zaleží na citlivosti testů, barvivo se v testech jiných značek také liší, pak mohou být výsledky rozdílné.
Všechny testy fungují na stejném principu, takže je jedno, jaký koupíš, ale za mě je nejspolehlivější mamatest.