Ahojky prosím dnes je to 3 den co mám zpoždění a udělala jsem před chvílí test viz foto.vidite něco?vcera jsem dělala Dr max test a na něm nic.ms stále nikde.prsa mě trochu bolí.podbrisek mám trochu citlivý a ještě k tomu nemám chuť na jídlo.MS mám přesnou jak hodinky ale kde nic tu nic.mam ještě zkusit test s jinou citlivosti?tenhle je 25
Já tu nic nevidím, zkus Mamatest jak radí paní
Jj mamatest .... Tyto plastové mi přijdou že jsou všechny na hovno a je to 2x dražší 🤷
Zkusila bych obyčejný papírový, i když po třech dnech by mělo být vidět něco snad na všech. Na tomhle nevidím nic
@agneska7 mamatest jswm nesehnala mám jen od rosmanu ten plastovy a ten druhý papírek.ja myslím že z toho asi nic nebude to už by byla dalnice když už mám zpoždění ne? Nebo může se ještě objevit?jaky mám zkusit ten plast nebo ten papirek?
Spíš papírek ... Já jsem vždy měla ducha až cca 2-3 dny po vynechání ... Není pravidlem že teď už by musel být pozitivní ... Ovulace mohla být třeba o týden později šance ještě je 😉
No tak test je asi v prdeli pocurala jswm ho málo jenom do prdele.mam ještě ten plastovy a ještě mám vlastně intime ty papírky ale to je 25 takže asi nic do prdele jsem akorát nasrana.ted člověk musí jen čekat 😱😱😱🙁🙁🙁
Ono stejně lepší když počkáš na ráno ... A jinak tehu test se do prdele nestrka 😆😆 ( vtip,,)
A papírový test se namáčí nečura se na něj to víš ne ?
Já vím ale škoda testu sakra.a ty na tamtom něco vidíš?ja myslím že přijde MS kdo ví ale zase si říkám že už by přišla pac skoro mám MS pravidelnou jak hodinky.u prvniho mimi jsem měla ducha už 3 dny před ms a teď mám termín po ms a na testu skoro nic.
Jako nějaký flek tam je ale čárkou bych to asi nenazývala .....jinak tělo není stroj to že jí máš např 20 let přesně jak hodinky neznamená že se nemůže opozdit
@agneska7 to jsem nevěděla.aha nó tak to je blbý.ja moc těm testům nerozumim tak nevím.dekuji
Není zač , další test nech na ráno teď už to nehroť , ale chápu že je člověk nedočkavý držím palečky 👍
@agneska7 už nebudu testovat já čekám.nejsem ten typ co testuje pořád.dekuji jsem nedockava ale rok si že už by na testu něco pořádného bylo kdybych byla ovu vůbec nevím kdy byla.nesleduji se.
Bohužel vůbec nic nevidím
Já taky ne děsně mě bolí podbrisek ale ne vajecniky ale nap pipinou když to tak blbě řeknu.nevim co mám dělat myslíš že mám jít k dr?ale až v ponděli
Jak chceš ale já bych počkala aspoň 2 týdny .... Teď si myslím není důvod pokud nemáš ty bolesti hooodne veliké
Nechci jít k dr kvůli tomu jestli jsem v tom nebo ne ale kvůli těm bolestem budí mě to v noci ve dne když chodím a namaham se.nevim co mám dělat asi jsem už paranoidní.pockam do v týdnu a uvidím třeba přijde ms a bude hotovo.kez by ale nepřišla.diky moc
Ja na tom vrchnom teste ducha vidím. A z rossmanu ten plastový bielo-modrý mi pekne ukázal tehu niekedy na začiatku
Tak jsem udělala testik intime papírek a na něm nic MS nikde mrska si dává pěkně na čas.tak už fakt nevím žádný stres jsem neměla nesnažili jsme se s mužem nemyslela jsme na to prostě nic.tak nevím jestli mám ještě šanci být v tom?
@nina004 a agneska7Tady je ještě včerejší dovybarvil se,.vidíte neco
Ja vidím ducha,ale po limite by som to nejako neriešila.
Tohle není duch ani čárka bohužel
Za mě negativni, bohužel. A píšeš, že nejsi ten typ co pořád testuje a opak ke pravdou, zkus aspoň dva dny počkat.
Na 5 dní zpoždění,pokud dobře počítám tam prostě nic neni
Bohužel, negativní.
Negativní.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zkus sehnat desítkový, ideál mamatest a zkusit zítra ráno😉