Ahojky chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s testem livsane? Jestli dělá falešné duchy? Dělal jsem si test po 2 dnech skončení měsíčku, protože je mě prostě pořád nějak divně a vyskočil má mě 👻 tak nevím co si mám myslet 😀🤷♀️🤔
Máš fotku testu?😀 zkus za dva dny další ,jestli bude sílit..pokud ne tak bych brala,že nic
@hanzbl00 🤷♀️🤔
@monyscerna tak to je už fakt viditelný duch..buďto to teda bylo biochemické nebo jsi fakt těhotná. Uvidíš teda za pár dní ale držím palce
@monyscerna může to bejt ryska udělala bych test za dva dny a podle toto uvidite pokud Ms byla jako vždy možná šlo o biochemické tt
Ja teda zadneho ducha nevidim
@monyscerna Mně takové "čárky" dělal livsaně téměř pořád. Byly to jen rysky. Pokud jsi otěhotněla v minulém cyklu tak čárky by už musely být pravděpodobně silnější.
Nic nevidím.😐
Me udělal před dvěma měsíci i tento čárku a vždy mě žes dorazila....
@julie290 17 dni po styku by čárka byla jasn. Tento test je negativní
@mia_von_prag Děkuji, pokud by nepřišel menses tak otestuji znovu
@monyscerna to nevypadá na těhotenství, buď cysta a nebo vadny test což je poslední dobou běžné že ty testy nejsou ok....
@monyscerna nic zatím pozitivního zašla bych na krev
@nat je test vadný když po limitu a zaschnutí je vidět pidi růžová čárka? 🤷♀️
@monyscerna po limitu bych test brala už za negativní
@monyscerna test po limitu by se měl brát jako neplatný....
Jak to tady dopadlo? 👀 Mám teď stejně duchy na stejném testu a jsem 10DPO
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@monyscerna vždy byl ok po Ms si myslím může bejt od hormonů nějaký 👻 pokud byla Ms klasicka jak jste zvyklá tak bych to na TT neviděla