Těhotenský test. Kdy se nejpozději může objevit duch?

reeeza
4. říj 2023

Ahoj.
Luteální fázi mám kratší, ms už mám zpožděnou tak proto to řeším🙄🙃
Jsem 9 -11 DPO a žádný duch. Kdy nejpozději se může duch objevit?
A za jak dlouho po uhnízdění se začne produkovat HCG?

Díky moc

lauriak
4. říj 2023

Hormon hCG ma na svedomi, okrem ineho, aj spozdeni menstruace. Takze ak mas uz meskanie kvoli tehotenstvu tak hcg by malo byt pritomne = ukaze sa na teste.

katherine177
4. říj 2023

@reeeza možná je ještě brzo ,počkejte pár dní a udělejte další test

lencaa11
4. říj 2023

@reeeza to může bejt brzo test může ukázat až 14 dní od datumu Ms

reeeza
autor
4. říj 2023

Tak ještě počkám...co taky jiného 😅

A nevíte za jak dlouho po nidaci se začne zvyšovat HCG natolik aby jej už zachytil test??

malytlustyhroch
4. říj 2023

@reeeza pozitivni tehu test muze prijit klidne rok po posledni MS 🙈 ale i s pravidelnou MS se mi stalo, ze jsem mela ducha az vic nez tyden po zpozdeni, a poradnou carku az asi 10 nebo 12 den. Proste zrovna ten cyklus byl jiny nez obvykle. A ted se vesele prokousavam druhym trimestrem. Drzim palce.

veronka_123
4. říj 2023

Kdyz vite presne kdy byla ovulace tak ten 10 dpo uz by mel byt na testu alespon duch 🙂 Ja jsem vzdycky mela jemneho ducha uz 8-9dpo, ten 10 den uz byla carka celkem jasna 🙂 ale merim BT takze vim presne den ovulace...

reeeza
autor
4. říj 2023

@veronka_123 Já dělám pouze testy, bt neměřím, ale tu ovulku celkem dost cítím ( i bolest atp). Takže tuším zhruba rozmezí 1-3 dny. Ale u prvního těhotenství jsem měla ducha až 12 DPO, tak ještě počkám.

veronka_123
4. říj 2023

@reeeza tak ono klidne muze byt ze jste mela ovulaci pozdeji 🙂 Ja jsem vypozorovala, ze ta bolest je nekdy pred ni, nekdy po - a to muze byt klidne rozmezi i 4 dnu 🙂 Stejne tak testy - v srpnu jsem mela ovulaci az treti den po pozitivnim testu coz se mi jeste nestalo a otehotnela jsem. Takze si myslim, ze je porad sance, ze bude test pozitivni dalsi dny 🙂

reeeza
autor
4. říj 2023

@veronka_123 já mám orávě podezření že jsem měla ovulaci až tři dny po nejsilnější čárce. Všude se ale říká že 12-48 hodin po je ovu takže nevím.
Každopádně čekám. Už to znám, každý měsíc čekám 😂🙃🤪

veronka_123
4. říj 2023

@reeeza ano rika se to vsude, tez jsem se na to spolehala a pak byla nestastna ze to urcite nevyslo prostoze styk jsme meli 4 dny pred ovulaci 😂 Ale mereni BT me jeste nesklamalo a den ovulace je proste jisty 🙂 Takze to je podle me fakt nadejne 🙂 Taky mam kratsi lutealni fazi (10-11dnu) a ovulace se mi v ten mesic posunula o 2-3 dny pozdeji nez obvykle 😅

reeeza
autor
5. říj 2023

@veronka_123 díky moc 🙂
A při měření BT ta teplota klesne v době ovulace a po ovulce stoupne cca na tři dny, je to tak?

veronka_123
5. říj 2023

pred ovulaci vetsinou klesne (ale nemusi, je proste nizka jak v predovulacnim obdobi) a bezprostredne po probehnuti ovulace stoupa a zustava zvysena az do prichodu MS (pripadne neklesne a zustava zvysena celou dobu tehotenstvi) 🙂

reeeza
autor
5. říj 2023

@veronka_123 Děkuji. Začnu i s tím 🙂

veronka_123
5. říj 2023

@reeeza mozna nebude potreba 🙂 jsem zvedava

reeeza
autor
6. říj 2023

@veronka_123 no, tak ms přišla nakonec. Opět 😔

veronka_123
6. říj 2023

@reeeza tak to mi je lito ☹ Ale verim, ze to vyjde! Jak mate cca dlouhou lutealni fazi?