Těhotenský test. Kdy nejdřív vyjde pozitivní?

martinakokyova
22. říj 2019

Kdy vám nejdřív vyšel těhotenský test?? 🙂

versva
22. říj 2019

@martinakokyova 2 den zpoždění

martinakokyova
autor
22. říj 2019

@versva děkuju za odpověď 🙂

vaseli16
22. říj 2019

9dni po ovulaci naznak jasna carka v den ocekavane menstruace

pro89
22. říj 2019

@versva kolik dni ještě byla po ovulaci prosím ?

versva
22. říj 2019

@pro89 těžko říct, nesledovala jsem ji😊

amazonkajanik
22. říj 2019

3dny před očekávanou MS 😂 ale stalo se mi,že 14dnů zpoždění a byl jen duch,ale to bylo neprosperujici tehu

martinakokyova
autor
22. říj 2019

@amazonkajanik ja si ho dělala 3 před menstruaci a negativní.. myslíš že by mi mohl ještě vyjít třeba za týden?

lolidolly
22. říj 2019

2 dny pred ms uplne malinkaty naznak ducha, potom jenom silil. U prvního syna až 2 dny po vynechani ms slaby duch

leymea
22. říj 2019

U obou jsem to zkusila 11dpo a uz tam byl duch 😉

katka_nedo
22. říj 2019

14dni po sexu😊

terezatomesova
22. říj 2019

7 dní do ms taková.

basko206
22. říj 2019

Já měla slabého ducha v den MS. Teď se snažíme. Mám 4 dny do MS. Jsem zvědavá jestli to vydržím 🤣

amazonkajanik
22. říj 2019

@martinakokyova pokud se ti do té doby MS nedostaví,proč ne. Proto se radí,delat ho až při zpoždění,jelikož je na začátku hcg ještě nízká. Mě by to tak brzy nenapadlo,ale pes se začal chovat divně 😁

vladienka
22. říj 2019

12dpo

ilema
22. říj 2019

@martinakokyova 10DPO duch, viděla i kamarádka, 11DPO slabá ale viditelná čárka... Cca pět dní před ms, kdyby mě ovšem nezvykle nezačaly šíleně bolet prsa, že jsem si nemohla ani obléct podprsenku, tak bych se netestovala.

mmichaella
22. říj 2019

@amazonkajanik hele a jak to tedy je, kdyz se ms nedostavi treba tyden a tt je pozitivni, tak je velka sance, ze uz MS ten mesic nedorazi? Vim, ze je vice faktoru, kdy to muze odejit, kdyz to neprosperuje, ale spise si rikam, ze jestli ted MS neprijde, jestli to je aspon prvni " vyhra" ...snad jsem to napsala srozumitelne

amazonkajanik
22. říj 2019

@mmichaella jako,ono je možné všechno.teta menstruovala celé těhotenství a díky nadvaze to nevěděla a že rodí jí sdělil až lékař,za kterým přišla s desnymi bolestmi. A to už měla dvě děti 😂
Ale pokud je zpoždění,test je jasně pozitivní,tak by to mělo být v pohodě. Jen nechci malovat čerta na zeď,ale může se cokoliv podelat v průběhu těhotenství. Pro mě první obavy skončily s porodem a teď mám mateřské strachovani se,aby malý byl zdráv a byl spokojený

mmichaella
23. říj 2019

@amazonkajanik dekuji za info 🙂 no ale s tou tetou mazec teda :D

katka_nedo
23. říj 2019

@amazonkajanik a to nechodila k lekari na kontrolu??😱

krupka3
25. říj 2019

9dpo slaby duch

krupka3
25. říj 2019

@katka_nedo a dokonce neumrela ona ani dite, to je uplny zazrak, co 😀 😀 😀

katka_nedo
25. říj 2019

@krupka3 no spis je zavadejici,ze to nikdy nepoznala.Snad i tlusty clovek pozna kopanec zevnitr,ale takove pripady byvaji u lidi po celem svete obvykle s nizkym IQ

krupka3
25. říj 2019

@katka_nedo jasne, ja si to rikam taky, ze je divne, ze nekdo nepozna kopance a vsechny ty bolesti a tak... ale da se uvazovat treba o placente na predni stene a bezpriznakovem tehotenstvi...?

katka_nedo
25. říj 2019

@krupka3 Nevim.Mam za sebou dve tehotenstvi a ikdyz druhe bylo oproti prvnimu takove pohodove,dcera nebyla takovy fotbalista jako syn,porod byl rychlejsi,tak proste vzdycky bych to poznala,ze je neco jinak,ikdyby ms chodila.A jestli je teta tak strasne moc obezni,tak je spis zahadou,jak vubec blbe receno soulozila a v druhe rade kdo by to s ni dokazal.V TV bylo dost dokumentu o nadmerne obeznich lidech a vsichni do jednoho tvrdily,ze soulozit proste nejde.