Ahoj holky, mám takový problém. Potřebuji poradit. Mám zpozdeni ms 4 dny včera a predevcirem jsem si dělala test kde mi vyšel vcelku pekny duch ale když jsem dnes dělala další dva testy jiné značky tak je negativni.. nevím co si mám myslet. Jinak mě bolí prsa a bolí v podbrisku jako kdybych to měla dostat.
hmmm, divný... každopádně zkus zítra/pozítří ráno další mamatest a uvidíš, čárka by měla sílit. držím palce
@elisk1234 mohlo byt i vadne baleni tech Mamatestu, u nich se mi uz stalo, ze se objevila krasna carka, ja byla nadsena - zkusila jsem hned dalsi Mamatest z jineho baleni pro potvrzeni a negativni.
Ale jinak obecne Mamatest ma vice barviva, takze carka na nem byla vzdy zretelnejsi nez na jinych
@elisk1234 pepino a intimed maji malo barviva 😊
@elisk1234 ty Mamatesty to dělají ,pokud na jiných značkách nic ,tak to těhotenství nebude ,pokud ukazují i jiné značky a testy sílí je to těhotenství.
@veronka_123 dekuji za názor! 😊
Každopádně, musím stejně na gyndu na roční preventivku, tak by mi mohla vzít alespoň krev.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
tohle už není duch, ale čárka... ty negativní testy byly jaké testy, co za značku?