Ahoj holky, chci zeptat mate některá zkušenosti s testem clearblue ultra časný? Tento test slibuje že testovat jde již 6 dní před očekávanou MS.. Je spolehlivý? Ukázal opravdu některe pozitivní test a nakonec byla opravdu tehulka? 😊😊
@monyscerna je to 50/50 někomu ukáže někomu falešne asi bych udělala 4-5 dní do Ms
@monyscerna Na co to potrebujes vedet tak brzo? Minimalne ctvrtina tehotenstvi do MS zmizi 🤦♀️
Mě nikdy žádný test nic falešného neukázal a clearblue považuju za jednu z nejspolehlivějších značek... plno falešných testů navíc není skutečně falešných, ale ukážou třeba biochemické těhotenství (chytilo se a odchází), případně reaguje na něco jiného v moči - občas zachytí cystu, ovulační lh hormon, nebo jen prosvítá ryska a podobně. Je jen opravdu malé procento žen (ano jistě, tady jich bude plno, protože je to tady nakumulované ženskýma, které testují jak divé, mě nevyjímaje=) ), kterým ukáže "falešnou" čárku..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@monyscerna za mě ne. Ukazuje falešné čárky i velmi slabou čárku, která na jiných testech je jasnější. Za mě nejlepší je Clear blue digitální a mamatesty