Dobrý den chtěla se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s testem Clearblue Digital mám zpoždění 8 dní dělala sem si test a vyšel negativní po rozebrání testu byli dvě čárkya má s tím někdo zkušenosti děkuju.
@lencaa11 dnes jsem si dělala obyčejný test a vyšli mi tam dvě čárky
@lencaa11 u dcery mi taky vyšel pozdě těhotenský test Clearblue Digital až když sem byla 3/4 týdny jinak byl vždy negativní
Tak dej fotky testů
Je to tam 😃🍀
CB digital má horší citlivost než třeba papírkový Mamatest - 25 oproti 10: cim nizsi cislo, tim vetsi citlivost. Rozebírat ho, je blbost. Sorry. Je tam minus, tak prostě vyhodnotil, že je to negativní nebo neni hladina HCG tak vysoká, aby to bylo pozitivní, tudíž napíše minus. Btw z jiné diskuze vím, ze ty dvě čárky na CB Digital po rozebrání jsou vždy, ale je smerodatny, co je na displeji.
Ten mamatest co jsi dala potom, tak je pozitivní. Držím palce, ať to dopadne.
Když chceš jistotu tak je lepší clear Blue pro včasné detekování 5 dní předem . Je klasický ale velmi spolehlivý . Měla jsem potvrzené hcg přes 600 a Digi mi dal negativ
Mě hodně lidí říkalo že je tenhle spolehlivý 🙄 musím říct že se dneska dostavili velké křeče podbřišku 😳
To není no bohužel
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud byl test negativní při 8 dnech zpoždění tak nejste těhotná ( v testu jsou vždy dvě čárky / rysky )