Těhotenské testy - značka. Jakou používáte?

gracetheworld
29. zář 2021

Ahoj,
jakou značku těhotenských testů používáte? Kde kupujete a kolik zhruba stojí? Jaké značky jsou dobré a jakým je lepší se vyhnout? Nebo je to jedno?
Ještě jsem nikdy nekupovala, tak si chci nechat poradit. Mám teď nějaký hodně divný cyklus a i když bych těhotná být neměla, tak přeci jen si to chci ověřit.
Díky,

pajushka1
29. zář 2021

@gracetheworld mamatest, jsou 2ks v balení a stojí kolem 50,- a mají v doktor Max lékárně. Na potvrzení Clearblue digitální 😊

gracetheworld
autor
29. zář 2021

@pajushka1 Tak to je levnější než jsem čekala, díky. Ten Clearblue snad nebude potřeba.
MS mám mít až za týden, ale včera jsem začala slabě špinit. Nikdy předtím se mi to nestalo a je to celkově takoví divné.
Buď se mi dnes rozjede MS, nebo zkusím ten test než začnu řešit co jiného by se mohlo dít.

nikjean
29. zář 2021

@gracetheworld Je úplně jedno, jakou značku testů koupíš, všechny fungují na stejném principu. Jediné, co je nutné rozlišovat je citlivost testu - čím vyšší citlivost (10mlU/ml), tím dříve těhotenství test zachytí. Zmíněný digitální test od Clearblue má nižší citlivost, takže ukáže těhotenství později než ten test desítkový.
Testy se pohybují od 40 Kč do řádově stovek korun.

misaa56
29. zář 2021

@gracetheworld u prvního jsme měla asi 3 značky. Všechny těhotenství potvrdili. Clearblue jsem nekupovala. Ale nejvic se doporučuje asi ten GSMamatest. V benu ho mají asi za 39,- 🙂

littlebee124
29. zář 2021

Já si kupovala Livsane ten plastový asi za 80 korun a k tomu ClearBlue ten digitální, ale dělala sem je na jistotu, jelikož sem se v praci nechala nabrat.
Jinak sem kupovala od Pepina za 39,90,-, potom Dr.Max stal 50 korun a testy tam byly dva. 🙂

jjasmina
29. zář 2021
betthany
30. zář 2021

Ja kupuji na Kosiku nebo v DMku intimed

lotosek
30. zář 2021

Já mám nejraději Mamatesty, nikdy mne nezklamaly, že by udělaly rysku. Objednávám na e-shopu a pak vyzvednu v lékárně, u nás Mamatesty nemívají skladem a všude cpou ty jejich privátní značky.

jantarov
2. říj 2021

Já koupila MamaTest a nejsem s ním moc spokojená. Ukázal že sem těhotná když těhotná vůbec být nechci! :/

pajushka1
2. říj 2021

@jantarov tak to ale není chyba testu 😉 pokud nechcete být těhotná,máte se chránit 😉