Těhotenské testy 🙂. Zkušenosti?

veroveru
3. led 2022

Ahoj vyšli mi těhotenské testy 30.12. a 31.12. viz fota. Nevím ale při tak pěkných várkách na testech, že je digital 1-2. Má někdo zkušenosti,prosím? Dnes jdu k Dr. Děkuji Veru

pampeliska1313
3. led 2022

Jde o to, jestli čárka sílí, jinak tloušťka/viditelnost sama o sobě nevypovídá. Já osobně neměla takový čárky pomalu za celý prosperující těhotenství, ale čárka sílila.

veroveru
autor
3. led 2022

@pampeliska1313 Děkuji. 8.9.10. a 11 jsem spinila hnědé 15.12. byla krev negativní. 30.12. už tyto testy.

anickaaa28
3. led 2022

@veroveru Uvidis co ti řekne dr.A kdy si mela mít ms?Třeba si otehotnela později. Drzim palce.

katherine177
3. led 2022

@veroveru mě to přijde normální těch 1-2,viděla jsem čárky u těch 2-3 a byly silnější.

veroveru
autor
3. led 2022

@katherine177 Jinak mám sliznici přes 20, čípek prokrvený. 🙂 Na ult samozřejmě nic neviděl ještě. V 11 mám volat na krev🙂

bertik20
3. led 2022

Ten Digi ukazuje délku těhu od ovulace. Lepší jsou papírové testy, tam vidíš čárku sílit co 2 dny

veroveru
autor
6. led 2022

@bertik20 Tak v pondělí HCG 400. Zatím nebylo nic vidět. Žádné příznaky nemám a to mě děsí. Citlivé bradavky jen malinko, a dnes píchání v podbřišku. Jednou na pravém vaječníku a pak uprostřed. Jsem z toho fakt nervózní. 🥺Snažím se na to nemyslet ale nejde to.

veroveru
autor
6. led 2022

@anickaaa28 Tak v pondělí HCG 400. Zatím nebylo nic vidět. Žádné příznaky nemám a to mě děsí. Citlivé bradavky jen malinko, a dnes píchání v podbřišku. Jednou na pravém vaječníku a pak uprostřed. Jsem z toho fakt nervózní. 🥺Snažím se na to nemyslet ale nejde to.

terkync
6. led 2022

@veroveru u me teda byl videt progres, ale pouze na testech jedne znacky. Az kdyz sem mela lepsi carku na mamatestu, udelala sem si clearblue. Zalezi take kdy byla ovulace (pro me to byl vypovidajici udaj) . Kazdemu skace hcg jinak, cili neni vypovídající síla čárky. Spis aby primo tobe silila na nejakem jednom typu testu obden cca. A bohužel ale ani to neukazuje nic o prosperite tehotenstvi. Pokud dr jeste nic nevidi, je proste ještě brzo, nejdříve byva neco videt v 6tt, srdicko muze byt klidne i o tyden dele. (muj případ)
Spis bych se snazila uklidnit, sama sobe sem si říkala, ze pokud tam miminko prece je a udrzi se, tak se nemusim bat, ze by se na nepřišlo 😊 jen to neni hned. Vnitrni klid je to nejlepší co muzes pro sebe udelat. Držím palce at je vse v poradku 🍀

veroveru
autor
6. led 2022

@terkync děkuji moc za zprávu. Je to pro mě těžké ale fakt se snažím být v klidu. Uvidíme co bude. Snad se Mimi udrží.

vh1610
6. led 2022

@veroveru vubec nereste priznaky, ty zezacatku nema zadne temer kazda.... 1-2 tydny se sotva zahnizduje a zacina teprv nabihat hcg, ktere zpusobuje ty priznaky. Tohle opravdu neni hledisko v takhle casne fazi. Ja vim, ze se to lehko rekne, ale kdyz vidim kolik je v tomhle zbytecnem kruhu stresu zenskych..a to je pritom vse v poradku, jen zjistuji moc brzy a chodi na kontroly atd.. bude to dobre .... A kdyby nemelo byt, tak nema kdo co s tim.udelat... bohuzel, zacatky jsou bud a nebo. Ono je to trochu zlo, jak jsou testy citlive a vsecko hnedka vime, i kdyz je to pak biochemko, je z toho zbytecne smutek, obavy... Drzim moc palce ! 🖤

veroveru
autor
6. led 2022

@vh1610 děkuji moc vám oběma za povzbuzení. Já vím že to je buď anebo. Toho 17. Ledna jdu na kontrolu a snad během toho času budu ok. Člověk se ani pořádně nemůže těšit. Já byla těhotná po šesti letech v r.2019 a příznaků jsem měla hodně ale k Dr jsem nešla, říkala jsem si že celých šest let nic tak jsem si to nepřipouštěla. Šla jsem k Dr že už dva měsíce nemám ms a on že jsem těhotná. Druhý den jsem začala potracet😔Podruhé hned za dva měsíce ale odešlo to s ms. A vlastně až teď se zadařilo nečekaně. Dělala si testy každý měsíc jako blázen. No teď to budeme muset nechat osudu. Už nejsem nejmladší je mi 36.

anickaaa28
6. led 2022

@veroveru Ahoj ja si myslím ze je to ok.Hladina hcg roste kazde jinak.Hlavne bud v klidu.Ja mela 20.12 hcg 200.A 28.12 jsem mela uz hcg 4000.Byl videt gestacni váček. A kontrolu mam ted 10.1.Myslim si ze ti pak taky odebere krev na hcg aby věděli jak ti roste. Jedna hodnota o ničem nevypovídá .

veroveru
autor
7. led 2022

@anickaaa28 děkuji za odpověď. Mě pořád nic neboli ty prsa mě děsí. Snažím se věřit ale jak dny plynou a čekám tak jsem stále více nervózní a smutná.

anickaaa28
7. led 2022

@veroveru Nebud smutná a nervózní. Někoho boli prsa a někoho ne.Me třeba strasne bolely prsa, fakt hodně a teď se to trochu uklidnilo.Ale cítím spis takové napětí pichani občas a svedeni dvorcu a bradavek.Ale ze by nejak extra ted bolely se říct nedá. Hlavně se snaz byt v klidu.Vim jak je to těžké,sama se bojím po špatných zkušenostech. Jdu na druhy utz ted v Pondeli a prijde mi to furt doba.Budu ti držet palce a uvidíš vse bude v pořádku a na utz jde neco videt od hodnoty 1000 a výš.

mdch91
7. led 2022

@vh1610 vyvolava se injekci progesteronu, s pripadnym tehotenstvim by nic neudelala a navic lekarka nejdriv vzala krev. Tezko bude krev pripadne negativni falesne, kdyz ma pozitivni testy z moci

veroveru
autor
7. led 2022

@anickaaa28 ahojki, ano já vím. Z toho že nebylo na ult nic vidět, to jsem čekala. Nicméně že ani ta prsa mě nebolí. Všichni okolo mě už mě mají za blázna. Přítel už ze mě sbalí a pošle ke švagrové😁je stejně nervózní jako já, ale čeká co bude. Stačí mu, že krev je pozitivní. Já ještě týden a jdu k Dr. Fakt se snažím. Ale jak jsem věčně sama doma tak mi to hroti v hlavě.

veroveru
autor
11. led 2022

@anickaaa28 tak jsem nevydržela a včera šla k Dr. Na ultrazvuku krásný gestacni Vacek a v něm krásný zloukovy vacek. Krásný posun za pouhý týden🍀kontrola za 14dni

veroveru
autor
19. led 2022

@anickaaa28 ahojki děkuji za zprávu. Jdu v pondělí na další ultrazvuk. Ale jak říkám prostě mi nic není. Prsa nebolí jen když si zmáčknu bradavky tak jsou citlivé. Žádný výtok a podobně. Každý den se uziram, co mě čeká v pondělí. Jestli tam srdíčko bude či ne.

veroveru
autor
19. led 2022

@vh1610 ahoj jaký můžu se zeptat, všude čtu, že holky mají zprávy od Dr. Mě nikdy nic Dr do ruky nedal. Vlastně ani nevím, co píše do počítače.

vh1610
19. led 2022

@veroveru ja tedy do ruky zpravy u bezneho gyn nedostavam, jen fotku z ultrazvuku vzdy a pak zaznamy do tehotenske prukazky. Podrobnou zpravu jsem dostala jen na trimestrqlnim screeningu v gen centru 🙂

anickaaa28
19. led 2022

@veroveru Ahoj drzim palce.Jinak priznaky muzou odeznivat a vracet se.Ja to mam ted taky tak.Dnes jsem byla v poradně jsem 8+2tt dělala mi odbery a atd.Udelala jen utz a prcek uz ma tak 2 cm.Takze se nestresuj.Jinak taky mi nedávala zprávu, jen jsem dostala minule fotku první. Až dnes mi dala prukazku a objednala na další ko a screening.Uvidis vse bude v pořádku, stres je nejhorší co může být, drzim palečky a dej pak vědět jak to dopadlo

veroveru
autor
24. led 2022

@anickaaa28 Ahojki, tak dnes kontrola a malému už tlouklo srdíčko ❤️jsem 7+1 jsem neskutečně šťastná. Zasílám fotečku naší fazolky. Dr říkal, že to je macek 😁❤️🍀také ti přeji aby vše bylo v pořádku a taky dej vědět

anickaaa28
24. led 2022

@veroveru Ahoj no vidíš že je vše v pořádku.Ja byla v poradně uz 19.1. A naš prcek ma uz 2 cm.Objednala me na první screening na 15.2. Tak se těším a na další poradnu jdu 23.2.Tak se taky těším. Drzim palečky

veroveru
autor
1. únor 2022

@anickaaa28 moc díky. Taky ti držím palečky a dej vědět 🍀

veroveru
autor
19. únor 2022

@anickaaa28 Ahojki, tak jak jsi dopadla na screeningu? Doufám, že všechno v pořádku ❤️ Já byla ve čtvrtek u Dr, malý roste nádherně. Už máme 3.5 cm🙂 1.3. jdu také na screening tak taky jsem nervózní ale věřím, že vše bude v pořádku. Posílám zase fotečku. A dej vědět ju o sobě 🙂🍀 Pa Veru

anickaaa28
19. únor 2022

@veroveru Ahoj vypadá to dobře moc ti to přeji.U nas vse v pořádku, male ma 6,6 cm a možná to bude holčička uvidíme jista si moc nebyla.Ale musim říct že ten screening me uklidnil,konečně jsem I slysela srdíčko a podobně. Videla jsem jak se tam malinké hýbe o stosest.

veroveru
autor
20. únor 2022

@anickaaa28 juuuu nádhera ❤️❤️také se těším sice se bojím ale co už to k tomu patří. My to vědět nechceme, holky nám chtějí udělat baby shower tak to budou muset dát do obálky 😁 dám vědět po 1.3. jak jsme dopadli. Opatruj se 🍀

anickaaa28
20. únor 2022

@veroveru Super tak dej pak vědět.Ja jdu na hematologii q do poradny další tyden tak jsem zvědavá taky.Strach bude pořád. Drzim palce

veroveru
autor
3. bře 2022

@anickaaa28 ahojky Aničko, tak v úterý proběhl screening. Krev negativní a ultrazvuk celý v pořádku❤️🍀malé se vyvíjí dobře. Má vše, co má mít. Už má přes 6cm bobisek .Máš krásnou fotečku, já z toho pláče a nervozity jsem si o foto neřekla až sestřička se mě zeptala zdali mám fotku řekla že ne a ona letěla za Dr. A donesla mi obyč černobílou. Já to nevydržela a dnes jela znova aby mi udělal 3D no male se rozhodlo že bude stávkovat. Nešlo ho zachytit vyfotil mi i tak na mě přání ,ale nic na tom není jen obrys a ještě rozmazany., dobře navíc jsem silnější tak mi řekl že mám přijít za měsíc ale už to nechám na ten 20tt. Posílám foto alespoň to které mám. Tak se zatím opatruj a dáme si opět vědět.🍀🍀🍀