Ahoj, mate nekdo zkušenost s tehotenskymi testy z Číny , typu Alliexpres, Temu.. ? Zajímalo by mě, jestli se na ně dá spolehnout? Díky🙂
Nemůžeš se spolehnout ani na ty, co koupíš u nás. Kromě toho asi u nich nesleduješ to, kde se vyrábějí.
@thekatie neviem ako testy za aliexpressu, ale na amazone majú testy easyhome a tie sú perfektné 🙂 Predávajú vo veľkých balíkoch, vieš si vybrať či chceš ovulačné, tehotenské alebo majú aj mix 🙂 Ja som k nám na SK objednávala z nemeckého amazonu
Tak když se nedá spolehnou na Pepino nevím jak by to bylo s těma z Číny 😀 Ale řekněme si upřímně co je na nich jiné? A ty testy zas až tolik nestojí 🙂
@drtatko4 neviem síce s istotou povedať kde sa vyrába pepino, ale raz som dostala k objednávke cez MK zvyšné ovu testy z aliexpressu od jednej baby a čuduj sa svete, obal každého jedného bol úplne totožný s ovulačnymi pepino 😀 ešte aj test vyzeral úplne úplne rovnako, mal aj úplne rovnaké množstvo farbiva. Tie testy som potom našla na aliexpresse za tuším 3-4€ 50 kusov, zatiaľ čo u nás stoja ovulačné pepino 7ks/7€ 😀
@katezina11 Tak to už tedy rozdíl je 😀 Potom asi už víme proč jsou takové spolehlivé 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@thekatie Za mě se nedá spolehnout ani na některé značky prodávané v drogeriích a supermarketech - třeba Pepino mi neukazoval nic opakovaně a test z lékárny měl dvě čárky okamžitě. Takže by mě nenapadlo zrovna tohle objednávat na Ali nebo podobných stránkách.