Ahojky ❤️ holky jdu si pro radu:/ sen nějaká v rozpacích🙂 dělala sem si test předevčírem (vše sluníčko) Negativní potom jsem dělala oden později (vim ze moc brzo za sebou)a byl tam malý duch jakože fakt malý ale vydet je .A ted to nejhorší přijde ;D že dneska jsme dělala test jeden negativní a druhy duch ale už větší nez včera;D Bolesti mam jako menstruace ty to bolesti mam vzdy tak hodku než pride menstruace ale nic prsa taky bolí;. Máte nejaka zkušenosti ktery test vám ukáže i behem dne?Nebo zda jste to take tak měly?(Menstruace ma dorazit az 4-6dnu .A ovulace byla taky nějak 21.7. a sex v ten den i po i před.
@lilian2111 děkuji protože to je divne vcera duch dnes větší a jeden negativní no
@liviana7 Tohle dělají no… zkus tu jinou značku a máš jasno. 🙂
@lilian2111 dnes a včera
@liviana7 to je za mě vadný nebo falešný 🤷🏻♀️ čárky jsou z části a pokud někde něco je a jinde ne, nebrala bych to vážně..
@lilian2111 noto slabsi je vcera silnejsi dnes no ja si koupim digitální ten to ma ukazat take ne?
@liviana7 mě ukázaly hned dvě čárky, když jsem otěhotněla... Měla jsem stejné jako ty.. zkus možná h lékárny nějaký citlivější a uvidíš.. 🥰
Digitalni nekupuj, meri az 25, obyc dr max 10. Slunicka duchy delaji, vetsi mensi, neda se spolehnout
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@liviana7 Mám zkušenost s těmito testy, dělali mi falešný duchy/čárky, i když v krvi bylo hcg 1. Takže bych doporučila udělat úplně jinou značku - třeba livsane z Benu.