Těhotenské testy. Kdy si děláte?

danvitka
27. srp 2020

Jen tak ze zajímavosti se ptám, kdy zhruba si děláte těhotenské testy? Až po vynechání MS? Nebo z nedočkavosti dřív? 😊

klokanka31
27. srp 2020

@danvitka Já jelikož neměla několik měsíců ms, tak namátkově ☺ ale jinak je lepší po spoždění

jjasmina
27. srp 2020

Měla jsem ms přesnou jako hodinky, děla jsem cca tři dny před ms nebo v den zpoždění

deaneira29
27. srp 2020

Já dělala dva dny před MS, měla jsem ji absolutně pravidelnou a už jsem tušila, že je něco jinak 😉

nat
27. srp 2020

@danvitka udělání testu před MS není záruka,že zárodek neodejde s MS která může být,takze je dělání tehu testu před MS zbytečně....

janulka_c
27. srp 2020

@danvitka zrovna jsem chtěla položit stejný dotaz 😀 tak bájo, děkuji, budu číst odpovědi s tebou 😉

danvitka
autor
28. srp 2020

Děkuji za každou odpověď. Ptala jsem se spíš pro zajímavost. Já s prvním těhotenstvím to měla takto: 25. listopadu byla poslední MS a 24. prosince už jsem měla nevolnosti 😁 ale test byl furt takový divný, jenom duch, někdy nic, jindy třeba čárka, ale dost se to střídalo. A na gynekologii jsem byla 17. ledna a ještě mi nedali těhotenskou průkazku, že to pořád ještě není jisté. Nicméně zdravý chlapeček je na světě. 👍 Teď se pokoušíme o druhé a jsem zvědavá jak to bude. 😁

me_druhe_ja
28. srp 2020

I když jsem to u prvního tušila už asi týden po předpokládaném početí, stejně jsem dělala test až dva dny po vynechání. To lovení duchů pomalu rovnou po sexu nechápu....🤷

elfka21
14. zář 2020

Dělala jsem si dva dny před termínem MS a byl jasně pozitivní. 😉