Zdravím, chci se poradit, jak je to s těmi testy ? Jakto, že papírové s citlivostí 10 se doporučuji použít až po vynechané ms a digitální clearblue, který má citlivost 25 se může použít už 3 dny před očekávanou ms ? Mělo by to být spíše naopak, ne ? 😅 Sice už jedno dítě mám, ale v době, kdy měla dorazit ms, jsme odjeli na dovolenou a tak jsem to úplně vypustila, po návratu jsem si vzpomněla, že jsem to vlastně měla dostat, ale nedostala, tak jsem si test udělala a hned se ukázaly dvě téměř stejně silné čárky. Bylo to ale až 21 DPO. Teď, když se snažíme o druhé jsem doma, takže na to myslím každý den a testuju jak blbec 😅 teda...netestovala jsem před termínem ms, to ne. První test jsem dělala ve středu, to byl den, kdy měla ms přijít (12 DPO) a ukázal se duch, další test včera a další dnes. Čárky jsou ještě slabé, tak mě zajima, jestli digital už něco ukáže, nebo je ještě brzo? Díky
@mamanarodicaku na co digitální? Můžeš zkusit za dva dny další papírkový, jestli bude čárka silnější 🙂
@mamanarodicaku v první řadě bych udělala jinou značku, tyhle dělají falešný čárky
@lilian2111 nikdy jsem na něm falešnou čárku neměla. Jinak jsem zkoušela i Dr max, a byla tam taky takto slabá.
@monbonaa testovala jsi každý den, nebo co druhý ? 🙂
@mamanarodicaku ob den 🙂
@monbonaa díky moc 🙂 klobouk dolů, že jsi to vydržela 😂 já mám nutkání se testovat i 2x denně 😂😂 ale samozřejmě vím, že tam nic víc nevyčtu. Potřebovala bych asi nějak zaměstnat 😅
@mamanarodicaku ono tam totiž asi žádný moc velký rozdíl neuvidís když budeš testovat každý den 🙂 Lepší je ob den kdy opravdu uvidíš velký rozdíl a o to budeš mít pak větší radost ze to vychází 🙂
@mamanarodicaku tak když byla i na jiný značce tak není co řešit. Testovat ob den, nebo dva dny ať jde vidět rozdíl. 😊
@mamanarodicaku jinak já použila digitální ,až když čárka opravdu silila a pěkně 🙂 Přešla jsem pak ty poslední dny na jiný test ,protože jsem mama testům moc nevěřila 😃 ale ono to opravdu bylo mimi 🙂 😀
Já dělala clearblue až jsem měla zpoždění 🙂 a vyšlo to 🙂 Tsk budu držet palce dej vědět jak jsi dopadla 🙂
@monbonaa děkuji moc, ms měla dorazit ve středu, tak uvidím.
@monbonaa tak jsem to nevydržela a udělala dnes i ten digitální
@mamanarodicaku gratuluji 🤗☘️ ať je vše v pořádku 🤗
@monbonaa tak nakonec nejspíš biochemické 😢 v pondělí zase krásná, ještě silnější čárka, ve středu už opět jen duch a dnes už čárka téměř žádná 😓 je mi dost zle..snad to odejde rychle 😢
@mamanarodicaku to mě mrzí, ať je brzo líp
@mamanarodicaku tak to mě mrzí:( snad bude brzo líp:(
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Spis neukáže, ale ty testy jsou pozitivní, tak co víc chceš ukazovat?