Zdravím vás ženy, mám na vás otázku a byla bych ráda kdyby někdo měl něco podobného a dostal k tomu vysvětlení a napsal mi to sem.
Poslední 3 měsíce se mi zobrazují na testech duchové, testy jsou různých značek ať už Pepino, rapiclear test nebo intimed test z dm
Vždycky se mi na nich něco objeví.
Ale menstruace se přes to dostaví s partnerem máme přerušovaný sex a tak 1-2x do měsíce si to nehlídáme (kdy je ovulace nemám tušení nesleduju to)
u gynekoložky jsem byla před 3 měsíci a mám vše v pořádku. Jsem víc jak rok po porodu.
@helen_h testy bych ráda přidala vyfocený ale ani jeden nemám všechny je vždy vyhodím 😏
Právě že byly i kolikrát narůžovělé a limitu a pak další den zase nic a takhle se mi to stalo fakt hodněkrát 🤷🏻♀️
Biochemka, vadne testy, kdovi, pokud se dostaví ms neřeším
@jjasmina tak vy by jste to neřešila mě to připadá divný a vrtá mě to hlavou, přece je nesmysl aby třeba každý druhý test byl vadný nebo falešně pozitivní a přece jenom těhotenství bych na sobě poznala bylo by to už moje třetí.
Jak muzete rict “tehotenstvi bych na sobe poznala”, kdyz se dostavi menstruace? V takto rane fazi, i kdyby to tehotenstvi bylo, nepoznate nic. Pokud to chapu dobre, testujete pred terminem ms, kdy vam test nic prokazatelneho neukaze… ani telo jeste nevi, jestli v pripade oplodneneho vajicka z toho neco bude nebo ne… takze kdyz prijde ms, tak proste k otehotneni nedoslo, tak to je.
@mysh_me samozřejmě testuju před termínem ms a ano budete se divit ale poznám to na sobě a ano u každého těhotenství se mi změnili prsa a ano vždy jsem byla těhotná byl to hned první signál. A to že přijde ms vím že znamená že nejsem těhotná zas tak blbá nejsem 🤷🏻♀️
Ahoj, test na něco musí reagovat, pokud tam je růžová čárka i u různých značek...velice výjimečně může hcg test reagovat na lh v době ovulace, ale to je opravdu výjimka a rozhodně to netrvá celý cyklus, u toho jsem mívala dušíky taky...Přikláním se k tomu zajít si na krevní testy,
nebo poprosit gynekoložku, aby ti krev nabrali a nechali otestovat, je možné, že máš z nějakého důvodu zvýšené hladiny hormonů. Pokud je ti to divné a chceš mít jistotu, tak krev bude nejlepší řešení.
Další možnosti, proč test dělá duchy, jsem pak dohledala třeba u clearblue výrobce, ale jsou to takové strašáky, nemusí to být nic z toho.
V některých vzácných případech mohou určité zdravotní stavy způsobit zvýšení hladin hCG, i když nejste těhotná. Tyto stavy zahrnují:
vaječníkové cysty
onemocnění ledvin
určité druhy rakoviny
poruchy, které ovlivňují hladiny hormonů, zvláště u žen v menopauze nebo kolem menopauzy
tumory buněk, které by tvořily placentu
@laxesis gynekoložce se chystám volat v nejbližší době. To jsem si taky říkala jestli by to nemohlo zachytit například ovulaci ale těžko říct.
A právě jak píšeš níže o těch cystách tak jsem si myslela jestli to tím taky nemůže být tak jsem se ptala na to doktorky a ta mi udělala ultrazvuk a právě říkala že tam vůbec nic nemám že je všechno v pořádku dokonce jsem si před dní dělala test a tam zrovna vyšel negativně tak nevím 🤷🏻♀️
také s tím mám zkušenosti. Testovala jsem jako šílená a téměř na každém 2-3 testu byl duch (možná kanálek). Myslela jsem že jsem těhotná avšak ms byla. Zašla jsem tedy na krev a negat. Vůbec si to nevím vysvětlit
jo ale je pravda, že já jsem nikdy tu druhou čárku neměla barevnou. maximální byla šedá.
Někdy // ,👻 dělají cysty ,hormony ,atd ..leky ,nemoc ne vždy je // ,👻 na testu znamení těhotenství....
@jana_001 tak že se mám na to vykašlat a spíš se mám přiklonit k tomu že jsou ty testy spíš vadný a dělají takový čárky 🤔
@lencaa11 tak léky žádný neberu, cysty podle doktorky taky nemám tak maximálně nějaký hormony ale žádný prášky ani nic nemám 🤷🏻♀️ jsem z toho už fakt zmatená
Já taky neberu žádné léky ani HA mám nehormonalni tělísko už pár let a občas se mi stalo 2 krát že test byl pozitivní ,a i 👻 a tehotestvi to nebylo i krev negativní opravdu to může bejt od hormonů ,atd...tělo je někdy záhadný ...
@lencaa11 to teda musím souhlasit tělo je záhadný 🤷🏻♀️ jsem zvědavá na co příjde doktorka
Jestli by nebylo jednodušší testovat až po zmeškané MS, tak jak se má.. Nemusela by jsi řešit takovýto věci..
@kocvarovas i to se už stalo, dvakrát se mi menstruace zpozdila o týden a nic dokonce jeden měsíc nedorazila vůbec
Ano neřešila, já testovala až se zpozdenou ms totiž a nehonila duchy 😉a pokud chxete řešit duchy není nic snazsiho než odběr krve nebo návštěva dr
Tak zpozdenou ms nebo, že se nedostavila vůbec zažila snad každá..
@jjasmina no tak pardon že jsem to napsala doufám že tě to nějak nenaštvalo🤦🏻♀️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Možná si jako ducha vysvětluješ prosvítající rysky?? Je tam červené barvivo? chtělo by to fotku aspoň některého z testů. Jinak jak píšou holky, se snahou zvýšit citlivost testů bohužel u některých značek přibylo i falešných dichů.
Anebo nejsnazší cesta by byla nechat si odebrat krev na hcg, zda tedy opravdu není z nějakého důvodu zvýšené, lze odebrat jako samoplátce a neplatí se za to moc.