Těhotenské příznaky do 2 týdnů po ovulaci. Je to možné?

ktynatyna
11. zář 2019

Ahoj vsem ☺️
Je mozne citit tehotenske priznaky behem prvnich dvou tydnu od ovu? Verim v to, ze by zo tentokrat vyslo. Zatim me trochu pobolivaji prsa, ..prijdu si celkove oslabena.. nedavno me dost bolelo v krku a jakoby na me neco lezlo, nejaka havet 💁🏼‍♀️.. pri prvnim jsem tez onemocnela. Nevim nu.. na tehotensky test je brzy, ale jsem nedockava 😌 diky za odpovedi 😘

balogis
11. zář 2019

@ktynatyna čtrnáct dní od ovu jsem měla už čárky,udělej test

suromana
11. zář 2019

Já měla příznaky raného těhotenství vždy stejné jako příznaky blížící se menstruace, bolení prsou, bolení břicha, únava. Poznala jsem jedině podle testu.

barulina
12. zář 2019

@ktynatyna ja jsem poznala jeste pred zpozdenim ze jsem.tehotna. zacal .i haprovat tlak a pichaloe.v ppdbrisku.

pajinka333
12. zář 2019

Ano, poznala jsem dřív jak za 2 týdny. Točila se mi hlava jako když je člověk opilý. Udělala jsem test dva dny před MS a měla jsem //. Přeji hodně štěstí ☺️.

evula19
12. zář 2019

Já jsem naopak neměla příznaky vůbec žádný, poznala jsem až podle testu..

mzacikova
12. zář 2019

Já to nevěděla celý měsíc. Test jsem si udělala až že srandy, abych udělala příteli Ježíška. A ono to vyšlo 😁

jaja01k
12. zář 2019

Několikrát se mi stalo, že jsem měla příznaky takhle brzy, a těhotná jsem nebyla. Nejspíš zapracovala psychika. A když jsem pak otěhotněla, žádné příznaky jsem neměla.
Jestli máš dva týdny od ovulace, už bych zkusila test 🙂