Tak zas nic pane Bože?😃

flowerstone
2. bře 2020

Zdravím holky, ženy a všechny co brečí nad jednou čárkou 😃
Zajímalo by mě jestli některá z vás meškala třeba 5-10 dni a test měla stále negativní ale byla přesto těhotná.

Měla jsem to dostat 26 (ale spoléhat se na to nedá) protože někdy to mám přesně na den a někdy fakt i o týden později.
Takže jsem testovala den po vynechání a nic. Mrcha 😃 a pak znova vcera a stále nic. Takže si nic od toho neslibuju. Nebo je mozny (nerikam ze teď) ze když mám nepravidelný ms. Tak se mi čárka ukáže klidně až později po vynechani?

Snažíme se tak půl roku, úplně to nehrotime..
To až když to nedostanu, tak hrotim😃
Mějte se krásně👋

lora1987
2. bře 2020

Já jsem měla pozitivní test až po 14 dnech. Týden po vynechání ms byl test jasně negativní, už jsem chtěla jet na vyvolávačku. Nakonec jsem na gyndu jela z jiného důvodu 🙂

lenickamimi
2. bře 2020

@lora1987 šťastný konec 😍😍

kukulinek87
2. bře 2020

Jj, měla jsem mít ms 13.8., na konci srpna jsem byla u doktora, že to je divné, protože do té doby pravidelná ms nepřišla. Na utz nic, 2 testy negativní. O týden později mi dr. potvrdil těhotenství. Takže nezoufej, naděje tam je.

marymaryk
2. bře 2020

No já měla slabě pozitivní test 13 den po ovulaci....Ale každá to má Jinak 😊

jiri25
2. bře 2020

To budou ty testy za trest. Naštěstí ne moje starost jednou to vyjde a někdy zase ne. Nejhorší je, že na samotě v Beskydech nejni toliko příležitostí pro testování protějšků 🙂