Zkušenost s Yarilo Einstein 1 ? Na otěhotnění ?
Pomáhá / nepomáhá. Díky
@marketa_1983 Beru každej den jednu, jak se má. Hlavně mě zajímá, jestli to někomu k tomu otěhotnění pomohlo. Snažíme se přes půl roku, tak snad už to půjde.
@stastnamatka07 Já to chápu, ale to Ti nikdo nepotvrdí Je to doplněk stravy a jak veliký vliv to má na početí, to nikdo neví... Všeobecně se ví, že nedostatek určitých vitamínů má vliv na struktury spojené s početím a těhotenstvím a tak to všechno hodí do jedné tabletky, dají tomu lákavý obal, název Einstein, reklamu a vydělávají obrovský balík.
@marketa_1983 To samé ale může říct každý o tvém názoru, že je to blbost. Neříkám, že to pomáhá 100% ale určitě to má nějaký vliv. A to, že to má název Einstein, to snad je úplně jedno ne ? To nemá žádný vliv Nevybírala sem kvůli názvu Einstein ale kvůli doporučení od doktorky! )))
@stastnamatka07 Ano, můžeme. A to je to krásné na tom světě Ja ukázala druhý pohled na základě zkušenosti svých i vědomosti, které mám. A ano, možná mám blbé vědomosti a málo zkušenosti
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je to multivitamín. Pokud nejíš pestře, nemáš pohyb a spánek, tak určitě neublíži Ale určitě nepřehánět, protože si rozhodíš metabolismus a to platí o všech doplňcích stravy pro podporu otěhotnění