Ahoj, meska mi to 3 dní. Objevil se mi vodnatý a bílý výtok. Mens nedošla.
Včera jsem začala špinit pak to přestalo, dnes zase to stejný.. mám bolesti břicha a teď jsem si dělala test mamatest všimla jsem si tam ducha přikládám foto, vidíte ho i vy? Jak se k tomu postavit?
Ahojky pokud ti ms meska 3 dny prijde mi carka hodne slaba,kdyz to vemu podle sebe a vetsiny co znam tak 1 den po vynechani jsem mela vyraznejsi carku o dost... Neco tam prosvita a malinko vidim,ale asi bych jeste pockala a bud ti prijde ms nebo pokud tehotna mas byt tak proste budes a zkusila bych test treba zitra rano nebo za 2 dny jak bude vypadat. V tuto chvily nevim zda ma smysl chodit k doktoru myslim si ze ne... Tohle je opravdu hodne slaboucky test.
@jituli84 u mě to samé a ty další už jen jasnější a jasnější. Za to u biochemického i po 14dnech zpoždění byl duch a pak dorazila ms
@amazonkajanik Já už další test nedělala, spíš jen čekala do kontroly co bude 🙂
Kdyz hooodne zaostrim, tak se mi zda ze vidim.. ale minulej mesic mi mamatest udelal taky slabyho ducha a nic z toho nebylo
Ale klidně mohla být ovulace o něco dýl a než se to uhnízdilo, tak třeba proto není silnější duch. Tak bych zkusila zase za 2-3 dny další test, pokud ms nepřijde
Já také vidím
@teplaka1 Mela jsem 3 dny po vynechani to same 🙂
@teplaka1
Jojo, taky tak - 3.dny opozděná ms 🤣
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já tam vubec nic bohužel nevidim.