Superfolin - nevolnost. Máte zkušenost?

danvitka
6. zář 2020

Nestalo se někomu, že by vám bylo špatně po Superfolinu - chytré miminko? Těhotná NEJSEM ale plánujeme a já začala brát toto. Přijde mi, že mi je z těch vitamínů nevolno. Nevolno je vlastně slabý slovo. Bolí mě břicho, hoří, musela jsem začít brát léky na vředy jinak bych se zbláznila 🙄 na druhou stranu je to jen vitamin, možná to dělá něco jiného....

lolam10
6. zář 2020

Tak zkuste neco jineho,pred otehotneni staci bohaté kyselina listova a uvidíte zda se vám ulevi

emillyhk
6. zář 2020

Bohužel mám stejnou zkušenost - začala jsem ho brát až cca v 6tt a do měsíce na doporučení lékařky vysadila. Prý se to stává, že těhu vitamíny nevyhovují... Dostala jsem i vzorek Femibion 1 a to bylo ještě horší 🙄. Zkoušela jsem i samotnou kyselinu listovou a pro mě taky nevyhovující. Trochu jsem stresovala, že mimču bude něco chybět (je mi 35, první těhu), ale doktorka mě celkem uklidnila, že naše maminky taky nezobaly vitamíny a jsme zdravé 😉.

e7
6. zář 2020

Můžou ti vadit, já brala těhotenské vytaminy a bez problému teď ke konci jsem si řekla, že si koupím už jen kys.Listovou a omega 3 mastné kyseliny a musela jsem vysadit, protože mi bylo každý den blbě 🤷 a minulý týden jsem začala brát železo a mám úplně stejnou reakci, bylo mi po něm blbě takže jsem ho přestala brát a teď jsem ok 😊

kmarie81
7. zář 2020

Já sem taky po superfolinu a i po femibionu trpěla - ale tak sem od půlky prvního trimestru brala jen kyselinu listovou a teď ve 2. Trimestru beru se sebezaprenim jednou za 2-3 dny femibion 2, ale taky bych chtěla najít nějaké vitamíny pro těhotné, které se rospustili ve vodě jako sumak, to bych snad dala...

danvitka
autor
13. zář 2020

No tak to jste mě docela uklidnili protože jsem fakt měla strach že budu mít vředy, MUDr mě sice poslal na kontrolní ultrazvuk, ale na pohmat na mě neshledal nic zajímavého 🙄 tak opravdu asi nějaká prudká reakce. Ještě to teda můžu mít trochu od neurologických problémů. Ale vysadila jsem je to cca tři dny a je mi úplně báječně. Takže to fakt bude dělat ten Superfolin.